US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Значит дечкото неможе глава да крени од повреди. Да не беше стакленко, сега ќе беше најмалце во топ 4. Штета.

Вознијацки:tapp:
Јас кога ќе речам дека жениве играат зависно од тоа кога им е менстрауцијата.

Вознијацки:tapp:
Јас кога ќе речам дека жениве играат зависно од тоа кога им е менстрауцијата.
Дали тоа значи дека и Долгополов има менструација? :D
Иначе фала богу Багдатис тепаше со кобни маки во петиот сет во тај брејк со 7-5. Конечно и јас да бидам добитен. :)

Долгополов ЦАРРР !!!! :D го чекав уште него на тикетот па го погледав малку , дрво невидено беше првите 2 сета па дури и третиот, после 4тиот поен што го измотивира толко после тој си знае само ..

Да ти се одмили и гледаење и све, Артур Аш - гриндерс парадајз. GG

АБЕ ВИНЕР НЕ СЕ ГАЃА АЛООООО! :mad:

Ајде можда (да се надеваме) дека заради тоа што влажноста беше голема ептен спори беа условите, ќе видиме за ден два.

Koj ѓавол ме натера да играм на Храдецка и тоа хендикеп со -2.5 да победи !! :@ првиот гем како и тргна со сервисот и после не можеше сервис да погоди !!! 1 сет ојде 6-2 за бурдет !

Koj ѓавол ме натера да играм на Храдецка и тоа хендикеп со -2.5 да победи !! :mad: првиот гем како и тргна со сервисот и после не можеше сервис да погоди !!! 1 сет ојде 6-2 за бурдет !
И мене ќе ме сјебе таа на едно ливче, ама на другото сеа за сеа сум океј, Азаренка -9.5 у прв сет, Јужњи 1, и Паес/Степанек 1, ќе ми останат уште Сепи и Харисон.

Да не грешам душа , ама ако двајцата срби од 2-0 негатива ако победат , а беа огромни фаворити - сумљивко ми е малце. Башка и во исто време .

edit : сепак преценетиот Троицки изгуби .

Лол како почеток на Кукушкин 0-5 губи од Ниеминен:facepalm: Очекував победа лесна на Кукушкин, ај можеби ќе сврти ...

Ауууууу каков поен, браво Малис :) На 2-2 во тајбрејкот, не знам дали гледавте...

Малис од 5-3... 5-7 го губи тај брејкот. Точно дека и судиите го заебаја, ама мене тој ме заеба и те како, го имам плуска (38,5+). ццц.

Гулбис за сега без брејк против Хас, 3-4 за Германецот и сервис за Гулбис. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom