US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Monaco ograben denes od sudiite, na brejk sansata pri 5 - 5 u 5ti set mu svirea aut koj ne postoese, pogodi linija a Lopez ne ja udri najidealno po sto ovoj mozese komotno da napaga za pravenje na brejk i go isekoa, posle toa sve nadole otide vo toj gejm. Isto i prethodno na slicen nacin go poebaa vo 4tiot set, i pak na slicen nacin psihicki padna.

Stvarno loso ... ne zasluzi na vakov nacin da izgubi iako seuste ima mali sansi za da go svrti mecov, ali uber mali.

Леле овој Лоренци колку е мизерен е .
Овој ни на челенџер не смее да игра, не пак на гренд слем.

Леле овој Лоренци колку е мизерен е .
Овој ни на челенџер не смее да игра, не пак на гренд слем.
Zatoa koga napravi brejk negoviot tim na tribini veke planiraa kako da proslavat po mecot, bar taka deluvaa. :)

Коментаторот на еуроспорт кога Лоренци направи брејк,а у боксот се радуваа...ко да је узео сет...ма мало је,ко да је освои трофеј :D

Абе што го зезнаа Монако судииве го зезнаа, ама дека сам е крив што се доведе до ваква позиција тоа е факт. Абе имаше 2 доминантни сетови, ваков луксуз не смееше да си дозволи.

Ставајте пари против Лопез, против кого и да игра наредно коло. Човеков не може на нозе да стои.

Кога ке ми текне у 3иот сет Монако 4-1 водеше ... :facepalm:

Aбе кај вас касни ли гласот на еуроспорт 2? Вчера каснеше сликата, вечерва гласот.. Ептен глупо е така.. -.-'​
Иначе, на Возниацки убаво и стои фустанчето.. :P

Ќе полудам бе со овај Багдатис ненормалниов. 2 меч топки прокоцка и сеа ќе се тресам цела вечер дали ќе тепа, мрдната работа.

За Вознјацки и немам коментар, прва беше, сега на ништо не личи.

Лоренци битно се засили на почетокот, еве веќе 10тина гема го нема никаде. :D :pos:

ЛЕЛЕ бе Багдатис душава ми ја извади.

П.с. Абе овој Лоренци ми личи на излезен од санаториум :eek:

Примететего Лоренци пред серва како го држи топчето пред да го фрли. Како некое педерче ми е.

Абе што го зезнаа Монако судииве го зезнаа, ама дека сам е крив што се доведе до ваква позиција тоа е факт. Абе имаше 2 доминантни сетови, ваков луксуз не смееше да си дозволи.

Ставајте пари против Лопез, против кого и да игра наредно коло. Човеков не може на нозе да стои.
Pa pobara vo tret set lekarska pomos Monaco, i posle toa sve mu otide u k*rac, zatoa mnogu i ne go kritikuvam za igrata, misterija e sto povreda go macese, zatoa i gi potenciram sudiive deka go otkornaa na krajov.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom