US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Отиде Каролина у Данска на ладење...

Тенисот моментално кој се игра, сместен е на imdb во категоријата comedy и има 9 оцена.

Отиде Каролина у Данска на ладење...

Таа на ладење, а мене ништо не ќе ме олади од нервоза. Кој торко и дал 1,10, а оваа Бегу ги брише линиите како со метла....

Абе овај Лоренци да не игра рекреативно? :pos:Да го пуштевме Пецко наш, појак отпор ќе пружеше. :D

Pa i ovoj Dolgopolov 1.2 mu dale...bas jas koga go igram on gubi cccc..katastrofa.

Od koga pobedi dolgopolov vo umag i ja ispea love the way you lie so taa hrvatska manekenka,karierata u nadolna linija mu e. :D

Има ли информации кој ќе биде лаки лузерот кој ќе игра на местото од Налбандијан?
“David Nalbandian has withdrawn from both singles and doubles at the 2012 US Open. His place in the singles, scheduled as the third match in Louis Armstrong Stadium on Wednesday, will be taken a lucky loser determined at 10:30AM on Wednesday.

The doubles team of David Nalbandian and Eduardo Schwank will be replaced by an alternate team at the same time and will be scheduled to play on Wednesday as well.”

Bagdatis e najgolemata muvla sto nekogas sum ja videl vo mojot zivot. 2 mec topki vo 4-tiot set ne iskoristi i 5-2 imase vo petiot sega e 6-5 i servira Bachinger. Se kladam deka ke izgubi da mu ebam facata umrena Grchka.

Eте ја Возниацки минус 17,5 влезе :icon_lol: Ме потсети ова пред 3-4 години последен го чекам Чела со некој квалификант на АО да има 3 сета. Го изгуби првиот сет и го стуткав ливчето, на крај 0-3 изгуби. :D

Него шо се случува со Долгополов бе, прво коло не може да помине. Јесте да беше у слаба форма ама...

ЕДИТ 4-4, има шанси да ја врти шо викате ?

Ех овај Долгополов, нигде го немаше, губеше 3-6 4-6 0-4 и сега е 4-4 во третиот сет. Значи не е можно колку местат за кладилници и обложување во живо.

scaled.php

Линк

То е... А првиот сет го добил овај Бенетау на тајбрејк...

Туку, друго ми беше муабет. Зошто на повеќе кладилници не ја давет Дел Потро - Налбaндиан ?

Него шо се случува со Долгополов бе, прво коло не може да помине. Јесте да беше у слаба форма ама...

ЕДИТ 4-4, има шанси да ја врти шо викате ?

Не да има шанси туку 100% ја врти, таман отиде до ситуација во која нема враќање и кладилниците му даваат 15 коефициент да тепа во моментот 3-6 4-6 0-4 и сега си мети. Одам да спијам јас, се кладам дека кога ќе станам ќе има тепано Долго.
--- надополнето: 29 август 2012 во 03:05 ---
Туку, друго ми беше муабет. Зошто на повеќе кладилници не ја давет Дел Потро - Налбaндиан ?

:
Налбандијан се повлече од слемот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom