Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Родик и Шарапова и Сафина се аут од натпреварувањето..
Ja ocekuvam pobeda na Kim.Ме интересираат ваши мислења за дуелот помеѓу Венус и Ким. Кој ќе победи? Ја гледав Клајстерс и можам да кажам дека одлично игра за една повратничка. Поените настојува да ги реши што побрзо со силни и прецизни удари кон линиите. Во главно тоа и успева. Но Венус е слична тенисерка на неа. Поиздржлива е во подолги поени и ретко оди на мрежа. Коефициентите се скоро изедначени (1.85-1.75). Очекувам јака борба со победа на белгијанката.
Ме интересираат ваши мислења за дуелот помеѓу Венус и Ким. Кој ќе победи? Ја гледав Клајстерс и можам да кажам дека одлично игра за една повратничка. Поените настојува да ги реши што побрзо со силни и прецизни удари кон линиите. Во главно тоа и успева. Но Венус е слична тенисерка на неа. Поиздржлива е во подолги поени и ретко оди на мрежа. Коефициентите се скоро изедначени (1.85-1.75). Очекувам јака борба со победа на белгијанката.
Исто и ја очекувам Клајстерс да победи.На турнирите што ги одигра пред овој покажа солидна форма,а како што гледам и тука игра одлично.Одам да гледам,почнува !Ме интересираат ваши мислења за дуелот помеѓу Венус и Ким. Кој ќе победи? Ја гледав Клајстерс и можам да кажам дека одлично игра за една повратничка. Поените настојува да ги реши што побрзо со силни и прецизни удари кон линиите. Во главно тоа и успева. Но Венус е слична тенисерка на неа. Поиздржлива е во подолги поени и ретко оди на мрежа. Коефициентите се скоро изедначени (1.85-1.75). Очекувам јака борба со победа на белгијанката.
Со кого игра Надал осминафинале ?
Ако сакаш кладба?Со Monfils најверојатно.