- Член од
- 21 октомври 2007
- Мислења
- 881
- Поени од реакции
- 154
Sega sigurno ke navivas za Del Porto..zosto be maka ke mu e na Nadal go ostavas na cedilo hiaihahiahiaihahia od takvi fanovi kako tebe mi se SERE !Навистина заслужи, кој ѕвер е еј.И според мене во моментот е во најдобра форма од сите.Браво !
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA !!!
Не го гледав мечот, кога видов дека го освои првиот сет Федерер се завртев на друга страна и сум заспал , кога видов во школо дека победи Дел Потро почнав да се чудам и да се смеам !!! ХАХАХ БРАВО!!!
Инаку кај се тие што плукаа за Надал дека изгубим од Дел Потро, посебно навивачите на Федере а сега молчат и си викат ФЕДЕРЕР Е НАЈДОБАР.
ХАХАХАХАХ.
FEDERER E I NAJDOBAR !! pogledni tituli,statistiki i dr razni sranja...
Марјан Мики, за кој си ти бе, еднашка за Надал, еднашка за Федерер и сега гледам за Дел Потро ???
Од кога си тука те читам и се различни постови околу навивањето.
Ако треба на некој да се смееме, тоа е на Федерер, тој е во топ форма, а сепак изгуби
На мечот меѓу Надал и Дел Потро јасно се гледаше дека Надал не игра како што само тој знае, очигледно го мачеше некоја повреда.
DA BE TOJ KOGA GUBI SEKOGAS GO MACAT POVREDI !! ABE AJDE NE SE BLAMIRAJTE!!
Ама затоа Федерер успеа добиен натпревар да го изгуби, имаше и премногу шанси, но тој како најдобар играч успеа сите да не ги искористи
Да дозволи дете од 20 години да го победи...
значи џабе му е епитетот "најдобар тенисер"
vaka sigurno si i ti nekoe detiste koe od vcera pocnalo da gleda tenis...razmisli del porto ne roden,federer e bil so reket vo raka...ti se trkas so dedoti..dedoti pobeduva?? nema logika...edinstveno na koj treba da mu se smeat e spanskiot provokator Nadal koj go zbrisaa vo 3 seta !!
Честитки за Дел Потро, навистина супер игра детево, успеа и Надал и Федерер да ги срамни со земја
Abe se mislam...da ne mu pominaa na Nadal bleskavite momenti?? Federer ovaa godina gi odigra site grad finalinja...site ste zapnale so ovie godini na Roze..e aj kazi mi ti mene sto se 5 godini razlika...Federer sigurno ke igra uste najmalce 3 godini,pazi velam najmalce,kako sto igra uste kojznae kolku ke go gledame na terenite mislis ti koga ke ide roze vo penzija Nadal mizejki ke osvojuva tituli?? hiahaiahahihihiaiha doagaaj drugi vreminja covece,sekoja godina izleguvaat novi talentirani teniseri..eve ti ziv primer Del Porto:helou:Roger Federer - 28 години.
Rafael Nadal - 23 години.
Федерер ги изигра своите најблескави години каде што секој играч на тие години го постигнува максимумот. А Надал тек почнува, само да се сетам што го правеше пред да се повредеше на 21 години го правеше мало дете на Федерер.
Ајт, доста тука не е ова за муабетот, префрлете се на оваа тема.
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13687