Стварно? "И Родик и Шарапова и Сафина се аут од натпреварувањето..
Ja ocekuvam pobeda na Kim.Ме интересираат ваши мислења за дуелот помеѓу Венус и Ким. Кој ќе победи? Ја гледав Клајстерс и можам да кажам дека одлично игра за една повратничка. Поените настојува да ги реши што побрзо со силни и прецизни удари кон линиите. Во главно тоа и успева. Но Венус е слична тенисерка на неа. Поиздржлива е во подолги поени и ретко оди на мрежа. Коефициентите се скоро изедначени (1.85-1.75). Очекувам јака борба со победа на белгијанката.
Венус не е тоа што беше, а Клајстерс трпеливо чекаше ТОТАЛНО да и се санира повредата, па да се врати на терените. Можда испушти голем дел од сезоната, но затоа сега се врати во одлична форма. Така да очекувам победа на Клајстерс.Ме интересираат ваши мислења за дуелот помеѓу Венус и Ким. Кој ќе победи? Ја гледав Клајстерс и можам да кажам дека одлично игра за една повратничка. Поените настојува да ги реши што побрзо со силни и прецизни удари кон линиите. Во главно тоа и успева. Но Венус е слична тенисерка на неа. Поиздржлива е во подолги поени и ретко оди на мрежа. Коефициентите се скоро изедначени (1.85-1.75). Очекувам јака борба со победа на белгијанката.
Исто и ја очекувам Клајстерс да победи.На турнирите што ги одигра пред овој покажа солидна форма,а како што гледам и тука игра одлично.Одам да гледам,почнува !Ме интересираат ваши мислења за дуелот помеѓу Венус и Ким. Кој ќе победи? Ја гледав Клајстерс и можам да кажам дека одлично игра за една повратничка. Поените настојува да ги реши што побрзо со силни и прецизни удари кон линиите. Во главно тоа и успева. Но Венус е слична тенисерка на неа. Поиздржлива е во подолги поени и ретко оди на мрежа. Коефициентите се скоро изедначени (1.85-1.75). Очекувам јака борба со победа на белгијанката.
Со Monfils најверојатно.Со кого игра Надал осминафинале ?
Ако сакаш кладба?Со Monfils најверојатно.