US Open 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Првиот сет го зеде Чилич и направи брејк на стартот на вториот сет! Аман бе... :nesum:

Ова како шо тргнало тешко дека Дел Порто ќе успее да направи брејк..

П.С. гледајте сеа бидејќи јас пишав тешко , Дел Потро ќе направи брејк :)

Едит: ОМГ еве го...ццц која клета муцка ја иам,аууу...

Едит2: еве уште еден...

Едит3:Ajдеееееее , уште еден брејк..

WOOOW kakov poen :vozbud:
Еве брејк на Дел Потро на почетокот.
Гледаме одличен тенис.Се надевам дека ке има 5 сета.=)

I ovoj set zavrsi za Cilic, neznam zosto tolku padna a dobro pocna.

Нека падне што побргу, ужасно ми се спие, незнам како ќе издржам да гледам како губи Надал. :D

Разликата која пресудува е таа што ударите на Марин се само силни, а на аргентинецот и силни и прецизни. Ова зборам за одлучувачките поени. Ништо чудно да има петти сет.

Денес на програмата
од 19 : 30 h Дел Потро - Чилиќ .... јас типувам на Дел Потро 3 : 1 у сетови, доста му беше на Хрватот, нека ги пакува куферите :)
од 01 :00 h НАДАЛ - Гонзалес .... победа на Рафа од 3 : 1 со прв изгубен сет, нешто бавно влегува во ритам, ама послем е незадржлив

Доминација на Дел Потро....:vozbud: Хрватов како првпат да игра тенис
Ае сеа уште Рафа да победи и се да си дое на место :toe:

не сум баш у тек...али за полуфиналињата ке мора да гледам... кога ке бидат??? термин? или четврт финале е на ред??

не сум баш у тек...али за полуфиналињата ке мора да гледам... кога ке бидат??? термин? или четврт финале е на ред??

Сега за пола саат почнува последниот 1/4 финален дуел во машка конкуренција помеѓу Надал и Гонзалес

Утре се на програмата полуфиналиња во женска конкуренција Викмаер - Возниацки и Вилијамс - Клајстерс........ а ноќта сабота спроти недела машките полуфиналиња Федерер - Ѓоковиќ и Дел Потро - Надал/Гонзалес :smir:

Почекај уште пола час отприлика да гледаш и да го дознаеш полуфиналистот (Надал или Гонзалез) што ќе игра со Дел Потро во полуфиналето. Другата полуфинална двојка е Џоковиќ и Федрер, која на програма е во сабота, незнам во колку точно, ќе видиме утре.

Ајде Ајде, пуштете Еуроспорт.
Почнува Надал, прв сервира Гонзалез :)
СО СРЕЌА!

Не ми е јасно, Еуроспорт еднаш најавуваат полуфиналиња утре од 20:00, а сега од 18:30!?

Имате ли Еуроспорт?! Пу бе Јаз'к, нема кај мене....:uvo: се префрлам на телетекс
нека пушти некој добар стрим за гледање

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom