Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
1:0 во сетови за Надал, го доби во тај брејк со 7:6, и 2:2 во гејмови во другиот сет... моментално има прекин поради дождот во Њу Јорк
нема многу да влијае во распоредот пошто само еден натпревар треба да се игра..Najavija i za denes dozd koj znae kako ke ispadne sega, ke se ispomesaat terminite.
Da i u taj brejk Nadal vodi 3-2 u drugiot set, ne se znae koga ke porodolzi posto rekoa deka za denes se ocekuva dozd i ne se znae dali i Djokovic-Federer ke se igra se zavisi od vremeto.Уф, го гледав првиот сет, почнав да го гледам вториот и заврна, малер си викам само да ме задржуват до касно. Па сум заспал и го давале после 1 час, но неможев да издржам. Идам сега и гледам пише дека Врне? Има ли некој информации кога ке почнат или ??
Инаку 1-0 води Надал у сетови а у гемови е 6-6, барем така пише на спортливе.цом.мк
Ne mislev ke se izmesa raspored nego ke mora da dezurame pred tv ne se znae koga ke prodolzi i koga i dali ke pocne Novak i Roze. N toa mislev loso sum napisal.нема многу да влијае во распоредот пошто само еден натпревар треба да се игра..
Уф, го гледав првиот сет, почнав да го гледам вториот и заврна, малер си викам само да ме задржуват до касно. Па сум заспал и го давале после 1 час, но неможев да издржам. Идам сега и гледам пише дека Врне? Има ли некој информации кога ке почнат или ??
Инаку 1-0 води Надал у сетови а у гемови е 6-6, барем така пише на спортливе.цом.мк
АУУУУ, да Заборавив да кажам, кога видов како се жали како дојде докторот се завртев и си велев не се откажувај. МИслев дека ке се откажи многу ме застрашуваше немав појма што му правеше? Знае некој што му правеше докторот зошто така со стомакот ??Drugiot set vece go bea prekinale na 2-2 poradi kisa, pa koga prodolzija dojdoa do taj brejk i pak isto. A i mnogu vetar duvase ne bese voopsto dobro za igra. Mislam deka mu odgovara na Nadal posto na kraj na prviot set barase lekarsa pomos, nesto so stomakot ima promlem.