US Open 2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Вердаско е во одлична форма и очекувам да победи вечерва. Дури и да изгуби очекувам многу долг и изедначен меч.
Да, ќе биде доста тежок меч, но ако Џоковиќ сервира на високо ниво, му нема спас на шпанецов.
Преголем залак е Џокович за Вердаско (барем според моменталната форма), а и + тоа, многу ќе му биде на шпанецов пласман во полу-финалето, ќе се дигне ептен у облаци ... :pos::pos:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Води Новак во првиот сет 1-0. Тежок сет, многу тежок ке биде интересно понатаму.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Заличе играта на Вердаско на тоа што треба во втор сет, во прв сет премногу неизнудени грешки, особено на бекхенд.
6-1 во втор сет за Вердаско, со 3 брејка доста уверливо.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Сега за сега Вердаско подобро стои од Џокович и покрај тоа што србинот го доби првиот сет, кој инаку беше мн. тврд и се реши во тајбрејк. Шпанецов пак затоа во вториот сет го торпедираше Новак со 6-1 .. Ќе видиме како ќе се одвива дуелот понатаму ....

НОооо еве брејк !!!! :vozbud:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Лане, те предупредувам не со такви постови, гнасиш тема :) или нешто образложи или чеки сет да заврши :))
Оти нервозен сум, ке почнам да бришам а и веке избришав 1 мислење :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.008
Иначе мене не ми е јасно оти тука и на решавачкиот сет (5-ти кај машки , 3-ти кај жени) се игра тај-брејк,оти не се игра на 2 гејма разлика??

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Лане види ПП.

Инаку ова му требаше на Новак, брејк браво. Но сега овој е заебан да не му направи на него ама што неверувам. Е сега да го зема сетот Новак, кажи - речи во раката му е победат. Ајде србине :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom