Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Кравата во Фринџ беше подобра.Коментар за сцената со кравата?![]()
Јас си имам една тактика. Прво чекам вот, Ио соно, Псајсајд, Рокенрола, ВЛЈ, Ајсбој и сите серијалџии да ја изгледаат и после да пишат што мислат за да знам дали да трошам време или не. Е за колку серии така сум се спасил...
Wot немаше интернет, затоа касни. Како и секогаш, јас не сум до толку импресиониран од пилотот. Незнам зошто возбудување.Јас си имам една тактика. Прво чекам вот, Ио соно, Псајсајд, Рокенрола, ВЛЈ, Ајсбој и сите серијалџии да ја изгледаат и после да пишат што мислат за да знам дали да трошам време или не. Е за колку серии така сум се спасил...
Излезе серијава? Не сум знаел. Ќе треба да се види ова.
Тие што ја прочитале книгата викаат дека книгата имала ептен лош крај (како и повеќето книги на Стивен Кинг) така да не очекувајте нешто опасен крај.

Серијава нема да биде кузнае што, прво и основно нема ликови и актерска екипа за нешто посериозен потфат. Се надевам дека ќе биде солидна и со доволно добар рејтинг за да продолжи да се врти, зошто идејата како идеја не е лоша. А и не мора да гледаме само топ серии, исто ко што не мора да гледаме само филмови со 8.5+.
Нели друже wot?![]()