Under the Dome

• Креатор на темата Креатор на темата Alex Baratheon
  • Време на започнување Време на започнување
Па, не е лошо. Дефинитивно ќе се гледа летово.

Пилотот ми остави добар впечаток. Се надевам дека вака ќе продолжи.

Има хорор елементи во серијава?

Премиерата РАСТУРИ во гледаност. Обично овие летни серии веднаш пропаѓаат, но премиерата на Under the Dome има поголема гледаност од било која друга премиера на серија на CBS (во 18-49) во текот на 2012/2013 сезона. 13.1 милиони гледачи и 3.1 во 18-49. Неверојатно.

Добра прва епизода, не очекував дека ќе биде лошо кога се работи за Стивен Кинг. Супер што нема да биде семејна драма цело време и што ќе има мини-приказни доста. Серијава ќе има буквално од се по нешто.

Lapidus - the one who looks like non-threatening Ray Liotta :гик:

Супер пилот. Многу приказни, мистерии, ќе биде интересно да се гледа понатаму!

Коментар за сцената со кравата? :pos:

Одамна не ме згадило/наежило ко сцената со кравата иначе добар пилот мада не верувам да издржи повеќе од 2 сезони. Ваква приказна не знам како би ја развивале се надевам нема да ја тупат со флешбеци.

Јас си имам една тактика. Прво чекам вот, Ио соно, Псајсајд, Рокенрола, ВЛЈ, Ајсбој и сите серијалџии да ја изгледаат и после да пишат што мислат за да знам дали да трошам време или не. Е за колку серии така сум се спасил...

Главната приказна е мистична и интересна и на тоа треба најмногу да се фокусираат.

Од ликовите, од Breaking Bad и Lost глумците се издвојуваат а другите ликови бар засега се монотони.

"What if the Government built this thing?" "I doubt it" "Why?" "Cause it works." :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom