UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Сфаќам дека гадно се заебав што не земав акредитација како новинар/фоторепортер...

DGox5abXgAAPnXr.jpg:large
Незнам како се вади прес кард,зашто мора да ја аплоадираш и нејзе па да те одобрат,а можеш да си се пишеш како фриленсер во својата држава,и можеш да добиеш акредитација. :D

Тревата на Телеком Арена после тренинзите на Манчестер Јун. и Реал Мадрид.....

_70959063_70959058.jpg

Она што го гледам по Livestream e греота за гледање....Утре со чизми наместо копачки нека излезат на терен.

Апсолутна невистина, погледни ја позадината на сликата и кажи ми на кој дел од теренот/стадионот можеш тоа да го забележиш?

Човекот од кого сте ја ставиле сликата со селфито е фоторепортер веќе 20 години, за сите весници има фотографирано :D тој лесно ја добил, не знам ако си без CV дали лесно се добива акредитација.

Дојдоа бе шпанциве и енглезите? Ќе биде весело вечер на пиволенд? :D

Човекот од кого сте ја ставиле сликата со селфито е фоторепортер веќе 20 години, за сите весници има фотографирано :D тој лесно ја добил, не знам ако си без CV дали лесно се добива акредитација.
Мислам дека е многу, многу тешко да се добие. Еве локалниве телевизии не биле на прес-конференцијата...освен ако е тоа поради ширината на шпајзот у која ја држеа.

Англичаните доминираат, насекаде ги има, низ сите кафичи. Шпанци слабо видов :D

Ја прееска во Тинексот кај Рамстор видов 4-5 Шпанци пазареа и уште една дружина низ ГТЦ. Очекувано Енглезиве се многу повеќе :)

Maгационер од фирма која продава вилушкари у Куманово зеде пасс, Н нема од новинарство и мене ми понуди. Ама ја коњ. Цел ден става слики од стадион.

Шпанците у принцип никаде не гостуваат, не знам зашто тоа е така не вајда дека немаат пари, вајда повеќе немаат стекнато навика за гостовања, ете и во Ла Лига гостински навивачи едвај има по 100тина и тоа дури и на дерби натпревари.

Две групи идиоти, едни до други на денешниве објави на фејсбук, инстаграм (и се' друго од социјала веројатно).

sketch-1502134904094.png

Здраво на сите
Тешко ми е додека го пишувам ова и со неверување дека се случува. :( Иако сум фан на Манчестер Јунајтед и имав среќа да дојдам до карта, нема да присуствувам на утрешниот натпревар, а со цело срце и душа сакам да го повторат успехот од 23 јули. Профилов го направив во последен момент и дури цел ден се двоумев, читајќи ги сите негативни и жестоки реакции за тие што (пре)продаваат карти за утрешниот меч. Мојата причина за сепак на крај да се одлучам да ја продадам мојата карта е тоа некој вистински фан (по можност на Јунајтед) е да дојде до карта и во живо да ги гледа своите идоли и миленици, кога веќе нема да можам јас. Знам дека е забрането, знам дека е ризично (повеќе за мене), но не би сакал да остане неискористена картата. Нема да и ставам цена, туку ќе му ја дадам на оној што ќе понуди најмногу или оној што ќе ме убеди дека најмногу ја сака. За сите што ќе сакате да ме распнете за тоа што сум земал карта, а не сум сакал да одам, веднаш ќе ви кажам дека кога ја добив можноста да уплатам средства за купување на билет, сакав, планирав и бев убеден дека ќе одам. И ако сум сакал да ја продадам, имав цели 2 недели да го направам тоа, а не сега на помалку од 24 часа од почетокот на легендарниов дуел. Причината е лична и не би сакал да ја откријам пред цел аудиториум, еве ќе му ја кажам на тој што ќе ја купи. Да биде појасно, јас не сум носителот на апликацијата, јас сум +1 (the plus one). Мојот другар имаше среќа и доби 2 карти од по 50 €. Тој ќе оди, дури и по цена да му дадат отказ, но јас не сум толку среќен. Картата е без име и презиме, е на 14 блок во средина (според информациите, веднаш до трибината со главно навивачи на Манчестер). Ако некој мисли дека може да ја искористи и да влезе и покрај се кажано на форумов и на официјалните страни (имаше спротиставените мислења), јас радо би му ја дал.
И за крај,
ако има премногу негативни коментари и бидам ословен со тапкарош, олош или ако некој ми се закани со затвор, нема да ја продадам и ќе си остане неискористена, а јас ќе си ја урамам дома, па можеби некогаш и ќе вреди многу повеќе од сега.
Искрено сакам само некој вистински Hard-Core фан да биде во можност да ги гледа од близу, иако немал среќа со лотаријата.
Поздрав до сите што ќе можат да одат :cuc:

https://s1.postimg.org/45ez9qge7/image.jpg

Последно уредено:
ТИ да си толку добар, фин, љубезен и добронамерен не мора да ја подариш, еве „продади“ му ја на некој по истата цена а не да заработуваш. Па уште и сака затворена аукција, кој најмногу понуди :D

ТИ да си толку добар, фин, љубезен и добронамерен не мора да ја подариш, еве „продади“ му ја на некој по истата цена а не да заработуваш. Па уште и сака затворена аукција, кој најмногу понуди :D

Не не, нека заработи ради маката.

Еве аукцијата нека има макс цена од 75 евра. 50% ќар е повеќе од доволно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom