Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.246
- Поени од реакции
- 14.590
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да има друг патНека гние по судој копилето,и сите што ќе се обидат да препродаваат нека му остани памет за друг пат.
Ти забораи на чичено што скапа у зандана за 150 кебапи и туршија.
Ќе го ослободат од обвиненија за една недела или ќе плати симболична глоба до 500е.
Не знам која ви е логиката. Шест години затвор е казна за тешка кражба, ова трагикомично е ко ќе стајш сѐ на кантар.
Ќе го ослободат од обвиненија за една недела или ќе плати симболична глоба до 500е.
Не знам која ви е логиката. Шест години затвор е казна за тешка кражба, ова трагикомично е ко ќе стајш сѐ на кантар.
Не ни знаев за дешавкава. Епа на исто ниво на трагикомедија ќе е и ова.Ти забораи на чичено што скапа у зандана за 150 кебапи и туршија.
Нека плати, за тоа сум за. Што се однесува до мене и нека го затворат ама поентата ми е тоа што казната не е балансирана ако може така да се нарече. Многу потешки прекршоци и криминали имаат помали казни.Нека плати бе,нека го удрат по џебот таму и да знаат другите што ќе ги чека ако пробат да направат нешто вакво во секоја наредна прилика,нека се научи фиромецот еднаш на ред
Не ни знаев за дешавкава. Епа на исто ниво на трагикомедија ќе е и ова.
Нека плати, за тоа сум за. Што се однесува до мене и нека го затворат ама поентата ми е тоа што казната не е балансирана ако може така да се нарече. Многу потешки прекршоци и криминали имаат помали казни.
Океј, знам дека го менуваа и беше по препорака на европејциве. Но да сме реални, појќе е да се заплаши народот.Закон менуваа специјално за ова. Нема да скапе, ама 6 месеци до година ќе го јаде.
Океј, знам дека го менуваа и беше по препорака на европејциве. Но да сме реални, појќе е да се заплаши народот.
Сите, секаде продаваат карти на црно. Јас лично не верувам дека некој би ризикувал затвор ако се спроведува во целост законов било каде.