UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
:D
Ќе го ослободат од обвиненија за една недела или ќе плати симболична глоба до 500е.

Не знам која ви е логиката. Шест години затвор е казна за тешка кражба, ова трагикомично е ко ќе стајш сѐ на кантар.

Ќе го ослободат од обвиненија за една недела или ќе плати симболична глоба до 500е.

Не знам која ви е логиката. Шест години затвор е казна за тешка кражба, ова трагикомично е ко ќе стајш сѐ на кантар.
Ти забораи на чичено што скапа у зандана за 150 кебапи и туршија.

Нека плати бе,нека го удрат по џебот таму и да знаат другите што ќе ги чека ако пробат да направат нешто вакво во секоја наредна прилика,нека се научи фиромецот еднаш на ред

Закон менуваа специјално за ова. Нема да скапе, ама 6 месеци до година ќе го јаде.

Салава за прес кај шо збореа Мурињо и Мата личи ко подрум некој. Уште полици со ајвар фалеа од страните. Никаде на друго место не сум видел онакви пенџериња пушкарници од страните.

Ти забораи на чичено што скапа у зандана за 150 кебапи и туршија.
Не ни знаев за дешавкава. Епа на исто ниво на трагикомедија ќе е и ова.
Нека плати бе,нека го удрат по џебот таму и да знаат другите што ќе ги чека ако пробат да направат нешто вакво во секоја наредна прилика,нека се научи фиромецот еднаш на ред
Нека плати, за тоа сум за. Што се однесува до мене и нека го затворат ама поентата ми е тоа што казната не е балансирана ако може така да се нарече. Многу потешки прекршоци и криминали имаат помали казни.

Не ни знаев за дешавкава. Епа на исто ниво на трагикомедија ќе е и ова.

Нека плати, за тоа сум за. Што се однесува до мене и нека го затворат ама поентата ми е тоа што казната не е балансирана ако може така да се нарече. Многу потешки прекршоци и криминали имаат помали казни.

Нема никакви олеснителни околности тука. Правење профит со намера. Башка што ќе заебеш некој (ако уефа си остане на тврдењето дека ако не те пишува на карта, нема влегување) да даде убава пара и да не добие ништо за возврат.

Закон менуваа специјално за ова. Нема да скапе, ама 6 месеци до година ќе го јаде.
Океј, знам дека го менуваа и беше по препорака на европејциве. Но да сме реални, појќе е да се заплаши народот.
Сите, секаде продаваат карти на црно. Јас лично не верувам дека некој би ризикувал затвор ако се спроведува во целост законов било каде.

Океј, знам дека го менуваа и беше по препорака на европејциве. Но да сме реални, појќе е да се заплаши народот.
Сите, секаде продаваат карти на црно. Јас лично не верувам дека некој би ризикувал затвор ако се спроведува во целост законов било каде.

па и тука на темава повеќе постови имаше за понуди и слично, плус уште многу знаеме дека купиле вака карти, а ова е првиот што го фаќаат. Шо ќе каже или не се спроведува во целост законот или овој ептен глуп. А можеби и од двете по малку. Баш ќе кажат утре како ќе е со проверки тие што ќе одат. Не знам која е поентата УЕФА да го труби дека само со тие податоци шо се внесени при купување може да се користи картата, ако после не го почитуваат тоа, не само сега, туку и за секој ваков сличен настан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom