UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ги уапсат брачата од тетов вака

Нека ги уапсат брачата од тетов вака

И нив треба да ги упасат ама немаат мадиња да одат таму бидејќи знаат дека со рафали калашников ќе му излезат кога ќе извадат налог за апсење.

И нив треба да ги упасат ама немаат мадиња да одат таму бидејќи знаат дека со рафали калашников ќе му излезат кога ќе извадат налог за апсење.
епа шо фајде онда?
Зато убо викаш фиромјани ќе си бидиме

Сфаќам дека гадно се заебав што не земав акредитација како новинар/фоторепортер...

DGox5abXgAAPnXr.jpg:large

Ај малце за утрешниот натпревар, манчестеровци уште од сега со оправудавања бе?

20638580_10155402846388598_8427092884331089034_n.jpg

Ај малце за утрешниот натпревар, манчестеровци уште од сега со оправудавања бе?

Прегледај го приврзокот 175368
Он треба да го охрабри својот тим, наместо да збори дека не се доволно добри, ама реално така е, ептен е голема разликата во квалитетот, посебно кога ќе видиш кои ќе им играат во одбрана :D

Ќе ве истресиме за сите пари, седи мирен! :pijani:
Нормално, се е можно, искрено нема да ме чуди и да победите иако Реал се фаворити во натпреваров. Ама Мурињо прави како Реал против ФК Таор да играат па до толку имало разлика во квалитетот.

Нормално, се е можно, искрено нема да ме чуди и да победите иако Реал се фаворити во натпреваров. Ама Мурињо прави како Реал против ФК Таор да играат па до толку имало разлика во квалитетот.
Фаворити сте нема што. Јас шанса гледам да потфрли средината на Реал за да стори нешто Јунајтед. Затоа не ме плаши толку одбранта на Јунајтед колку што ме плашат Крос, Модриќ и Иско.

Ако Модриќ не е сеуште во форма, Иско пак почне да пимпла, може да гледаме израмнет натпревар.
Али ако овие влезат во елемент што би рекле нашиве стручњаци, гејм овер....

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Она кога фанови на тимови менаџирани од Мурињо во прошлоста кажуваат како треба, а ние во минатото кога го потенциравме истово по 200 цитати добивавме :icon_mrgr:

Тревата на Телеком Арена после тренинзите на Манчестер Јун. и Реал Мадрид.....

_70959063_70959058.jpg

Она што го гледам по Livestream e греота за гледање....Утре со чизми наместо копачки нека излезат на терен.

Толку пазење на теренот цело лето за да после пола час тренинзи да личи на нива за компири од паланечко...

Тревата на Телеком Арена после тренинзите на Манчестер Јун. и Реал Мадрид.....

_70959063_70959058.jpg

Она што го гледам по Livestream e греота за гледање....Утре со чизми наместо копачки нека излезат на терен.
Не ваљда? Нема шанси до волку да се оштети теренот бе после саат време тренинг, ова личи на нива обработена. Нема шанси да е вистинска сликава, дај друг извор некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom