Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.879
- Поени од реакции
- 49.832
samo lotarija, koja e veke zavrsena.Нема ли карти во свободна продажба на стадиона? Само лотариа ли?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
samo lotarija, koja e veke zavrsena.Нема ли карти во свободна продажба на стадиона? Само лотариа ли?
Дека е завршена знам. Тоа не е нормално да е само лотариа. Така нема смисла од тоа, дека мача е во Скопje. Само за хотелите които сите са со 1000 пати надценени. Надевам се дека од лотариата има повеке вистински фанове. Хала Мадрид!samo lotarija, koja e veke zavrsena.
fanovi ke ima, klubovite si dobivaat karti, taka e i za finale na liga na sampioni, ne e cel stadion samo so navivaci na dvete ekipi, pozadi golovi si dobivaat oni bileti, ostanatite bileti po vakov terk se davaat, a se rezerviraat bileti za finale u LS uste u mart.Дека е завршена знам. Тоа не е нормално да е само лотариа. Така нема смисла од тоа, дека мача е во Скопje. Само за хотелите които сите са со 1000 пати надценени. Надевам се дека од лотариата има повеке вистински фанове. Хала Мадрид!
Тоа со фан клубовите го знам и е нормално. Jac карта имам од фан клуба на Реал. Но требва да има и во свободна продажба според мен.fanovi ke ima, klubovite si dobivaat karti, taka e i za finale na liga na sampioni, ne e cel stadion samo so navivaci na dvete ekipi, pozadi golovi si dobivaat oni bileti, ostanatite bileti po vakov terk se davaat, a se rezerviraat bileti za finale u LS uste u mart.
А додека сме кај тоа Работнички кај ќе игра утре? Како што гледам и тие се домаќини во ист термин со Шкендија Wtf
Ќе играат на теренот на ФФМ веројатно, да ги ебам жените на сите во ФФМ и сите пошироко вклучени во ова срање што кај нас се нарекува фудбал!!!А додека сме кај тоа Работнички кај ќе игра утре? Како што гледам и тие се домаќини во ист термин со Шкендија Wtf
Од наш фан клуб сместивме веќе 15тина, уште за 25 треба да најдеме место, но верувам дека ќе најдеме зошто цело време се нудат луѓе да сместат некого. Словенците веќе се пожалиле во нивната амбасада која ги контактирала МВР и пазарен инспекторат. И пред да ме цитира некој како што се објаснував на ФБ вчера, значи не е до цената што е висока, некои од нив навистина имаат пари и цел хотел да го купат, проблем е сељачењето и откажувањето резервации откако некој фино лепо си резервирал уште од април-мај месец. Што е најтрагично, од цел свет пропатуван (вклучувајќи и африканскине земји, Танзании, Малезии, Индонезии, Виетнам), баш тука им се случуваат прв пат вакви работи.Добро бе не е срамота ова што го прават сопствениците на хотелите и апартманите во Скопје?...не знам онака како спијат на вечер,мислам резил еј да му откажиш на некој што веќе го букирал местото за подоцна да ја зголемиш цената..исто како некој од странство да те чека да го земиш на аеродром и кога ќе пристигни да му се јавиш да му речиш(извини најдов друга поскапа тура неможам да дојдам) ..што ќе си помисли за нас?.
Ако е навистина ова со откажувањата за поскапи цени резил да ги јади сите до еден,молам господ ниту еден да не му дојди ,чоек да нема буквално сите да спијат во Софија,Солун или Белград па нека се чешаат после копилиња гнасни фиромски..после политичките партии му се криви,народот тука е психопатски бе..не Сдсм или Левица...цела влада од Данци и Норвежани да е составена да работи нема ги среди овие говеда од народ..говедо ќе си остани говедо

Мора бе некоја институција да ги контролира,мора да постои некој начин за да се решат овие случаеви неможи од памет да даваат цени од по 5000 евра на вечер..што е она на што личи?..проблемот е кај нас секој со секого се пријатели и неможи закон да истераш како што треба.
Охриѓани викет " Ам ак ти чинит "Мора бе некоја институција да ги контролира,мора да постои некој начин за да се решат овие случаеви неможи од памет да даваат цени од по 5000 евра на вечер..што е она на што личи?..проблемот е кај нас секој со секого се пријатели и неможи закон да истераш како што треба.

Аха нема, ако правиме муабет за Тунгузија... но може и правиме.Kaко да ги среди? Слободен пазар е тоа, некој ако сака ќе стави 10000 евра од саат во шупа. Нема регулација на тоа, што се чудиш...
Овие што откажуваат (за да најмат по поскапа цена) се многу погнасни од овие првите.