UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Ова можеби е за резервацијата што се прави.

Нели онлајн купувањето ќе е од кога ќе се дознае и шампионот на ЛШ?? Што значи ова со резервацииве некој поупатен да кажи.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Нели онлајн купувањето ќе е од кога ќе се дознае и шампионот на ЛШ?? Што значи ова со резервацииве некој поупатен да кажи.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ништо не значи, пратил некој мејл, му одговориле од УЕФА со пакет аранжмани у кој имаш вклучено доручек со Руни во една од галиите у Вардар, возење точак со Погба до Водно и заедничко пцуење со Ибрахимовиќ и @Џонтра Волта.

Тоа што го пиша батево што прислушкувало, така ќе биде. Ќе има карти во слободна продажба и преку страната на уефа но и преку македонска страна или директно на билетара каде што картите што следуваат на ФФМ ќе се продаваат. По 10/15% добиваат клубовите, 10% спонзорите останатите 60% во слободна, така било во Норвешка лани, не би требало да е различно за кај нас.

И секако штом таму биле од 50 евра нагоре, овде ќе биде од 25 евра па нагоре.

Линков е нешто сумлив. Зошто е поврзан со Русија? До мене е, или?
Можеби си е леџит и се останато, но е „руски“.

+ na 9-ти е ставено, а не на 8-ми. :cautious:

One game in the year shows you how two strongest football clubs meet face-to-face to fix who is the strongest in the season. The winners of the Champions League and the UEFA Europa League will fight for the UEFA Super Cup, to find out who is the best club of the Old World and who will owe the Champion Cup. Do not miss this great sporting event and order tickets for the Super Cup online on our website www.uefafinaltickets.com! Call us at +7 (495) 649 13 31 or send your order request to order@tritickets.ru.

На следниов линк, се уште нема линк за СК у СК. :D

http://www.uefa.com/tickets/index.html

Значи се понашате ко малолетници што купуваат карти за Мар од Ангели, ќе си објават на време кога ќе ги пуштат у продажба :D

jas mislam pak bogatite ke gi kupat kartite za nas od podaleku nisto garant.

Значи да не се туркате за билет кој прв да земе. :D
Ја последен ден ќе чекам за да аплицирам, можи среќа ќе имам :D

http://www.24fudbal.com.mk/vesti/20...kako-do-bilet-za-superkupot-na-uefa-vo-skopje

Еве како ќе изгледа постапката за да се дојде до карта.
Ова звучи поприлично фер реално.
Нормално "Ааааа русите ги хакнаа изборите картите, пак само со врски ги даваат картиве се е местено ја знам политика е тоа" муабети ќе има али ипак ако е вака...кул.

http://www.24fudbal.com.mk/vesti/20...kako-do-bilet-za-superkupot-na-uefa-vo-skopje

Еве како ќе изгледа постапката за да се дојде до карта.

УЕФА наскоро и официјално треба да ги потврди термините за аплицирање и цените на билетите кои неофицијално ќе бидат од 15 до 50 евра.

Нели 750 евра ќе беше? :icon_lol:

сите тргнаа по на Баже од Твитер умот :facepalm:

Поголеми се шансите на лотаријата за виза да добиеш. Само од Македонија има да има едно 300000апликации, а де не зборам за албанците, косовари, срби, бугари и остали.

Поголеми се шансите на лотаријата за виза да добиеш. Само од Македонија има да има едно 300000апликации, а де не зборам за албанците, косовари, срби, бугари и остали.
А уште поголеми се шансите машина кај драган вучич да ти падни отколку карта за супеер куп :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom