Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе биде, кога ќе се затвори Мурињо и ќе заврши 0-0 или 0-1![]()
Не мислев на фудбалот туку на екипите што ќе играат. До сега немало ваков дуел на два гиганти.Ќе биде, кога ќе се затвори Мурињо и ќе заврши 0-0 или 0-1![]()
Не мислев на фудбалот туку на екипите што ќе играат. До сега немало ваков дуел на два гиганти.
Да, да ги прати Јунајтед секаде (со Дејвид Гил), башка присуствува на сите поголеми фудбалски настани. Нема теоретска шанса да испушти Супер Куп финале со Реал Мадрид. Ако има господ ќе се појави со тимот пред хотелите кога ќе ги чекаме, ќе си ја земам автобиографијата негова за секој случај.Па немало пошто не освоило такво големо име ЛЕ.
![]()
@ManUtdChampions
да не ти пишувам на профил ми се изгубија нотификациите, уште еден специјален гостин ќе има во Скопје најверојатно.![]()
Шо ти прај ПиАр... Види, дури шорцевите обратно му се облечени брзајќи го да излези пред камера во опрема на Реал.брееееј шорц врз тренерка и тоа каква боја.......................... Очајот е допрен, сигурно на надимак го викаат Чавеа или Калеа....
Туууууууу и тиркизна боја патики и тоа едно 16 броја поголеми.....................................................................
Не ќе да се наопаку, адидас знакчето е позади.Шо ти прај ПиАр... Види, дури шорцевите обратно му се облечени брзајќи го да излези пред камера во опрема на Реал.
Си имаат речено ипак дете е - шо е битно што изгледа на мини кловн.
Да, да ги прати Јунајтед секаде (со Дејвид Гил), башка присуствува на сите поголеми фудбалски настани. Нема теоретска шанса да испушти Супер Куп финале со Реал Мадрид. Ако има господ ќе се појави со тимот пред хотелите кога ќе ги чекаме, ќе си ја земам автобиографијата негова за секој случај.![]()
Не заприметив. По кич дизајн немам видено.Не ќе да се наопаку, адидас знакчето е позади.![]()
За во Скопје ти објаснив јас детално шо ќе се деси.![]()
Сакаш да кажеш ја гледа секоја битна утакмица на син му и му ја дава наградата за мен оф д меч, истото и во Скопје ќе го направи.![]()
хех, момчеПа немало пошто не освоило такво големо име ЛЕ.![]()