Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога може Австралија на Евросонг, зошто да не и Боливија на Европско. По таква некоја логика се водат изгледа.За некоја година ги гледаш Боливија на европско, избориле пласман преку Лига на нации. Прејако.
Нека дојде Де Брујне тука во Македонија, како што се чувствува тој после сезона, така ни е нас секој ден. Демек ние "обичните" имаме повеќе од три недели одмор? Лесно е да солиш памет кога заработуваш 20 милиони годишно (дневно колку 10 просечни Македонци годишно).De Bruyne: “In 12 months we have 3 weeks of holiday. The people from the outside do not understand how a player feels after a season. But they don’t have to because it won’t change anything. It doesn’t even matter to mention it, nothing will change anyway."
Нека дојде Де Брујне тука во Македонија, како што се чувствува тој после сезона, така ни е нас секој ден. Демек ние "обичните" имаме повеќе од три недели одмор? Лесно е да солиш памет кога заработуваш 20 милиони годишно (дневно колку 10 просечни Македонци годишно).
Хрвацка
тој им е тимот, 0 ѕвезди..Каков језив тим на Италија ауууууу, на ниво на Литванија. Со Политано и Скамака им искача на Германија глупакот Манчини, интересно. Не дека ги имаат Тоти и Делпиеро на клупа ама каде бе со играчи ко Кристанте, Политано и остала багра...
Пелегрини Лоренцо маа факаКаков језив тим на Италија ауууууу, на ниво на Литванија. Со Политано и Скамака им искача на Германија глупакот Манчини, интересно. Не дека ги имаат Тоти и Делпиеро на клупа ама каде бе со играчи ко Кристанте, Политано и остала багра...
Не е работата за ѕвезди, не им требаат. Јасно ми е дека ротираат сите моментално зашо имаат набиен распоред, ама вака на хартија имаат мех тим, не знам зашо ама таков впечаток имам. Им фали еден добар шпиц, не може со шлепачи како Имобиле цел живот, едноставно им треба квалитет за таа позиција. Овие Скамака, Распадори и компанија се све просеци и против поозбилни репрезентации не постојат. И назад имаат смена на генерации, ете Киелини отиде у пензија, не знам Бонучи уште колку ќе игра али и он е на залез на репрезентативна кариера така да треба да преземат Бастони и компанија тука и да се види каков импакт ќе имаат.тој им е тимот, 0 ѕвезди..