dantemkd
demon hunter
И шо нема да ми го смени мислењето.Се прашувам глуп си или слеп си. Ај прочитај убаво што пишав.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шо нема да ми го смени мислењето.Се прашувам глуп си или слеп си. Ај прочитај убаво што пишав.

Груевски vibesКаква демолација на Англија од Унгарија. Во таква група унгарците први. На сите им се измочаа во уста. Секоја им чест
Или не им се играше дека е крај на сезона или потоп! Англија секако треба да го смени овој Саутгејт и да донесе некој јак тренер на клупата нивна. Или нека го остават па и тој втор шешир многу ќе им е.Silent boycott добива Лигава на Нации или општо пердашење на "големите" репрезентации?
Не им се игра сигурно, небитно натпреварување за нив е ова. Се чуваат за светскотоКолку им е сега цената на англиските репрезентативци, по 15-20 милиони или уште ги ценат на 100+![]()
Не ги гледав вчера, ама не дека играат премногу добро Германците, премногу се фокусирани на офанзива и примаат голови речиси секоја утакмица. После СП 2014 имаат значителен пад.Германија за прв пат во 90 мин(официјален натпревар) ја победи Италија и тоа со 5-2.
5 факинг гола и дадоа на Италија....
Флик - ЕФЕКТ.
Колку им е сега цената на англиските репрезентативци, по 15-20 милиони или уште ги ценат на 100+![]()
Ама, Саутгејт царот го става Џејмс лев бек, прави замена Сака-Мегваер при 0:3,
Немој да ги провоцираш експертите на подфорум ФудбалStreamff - Easy video sharing
With Streamff service you can share your video in two clicks, as easy as it sounds.streamff.com
Најдобриот голман во историјата на фудбалот.