UEFA Europa League

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Не баш лесна жрепка за Атлетик, два пати ќе гостуваат во Истанбул. Ама убава шанса да отидам до Разград или каде и да ги играат домашните натпревари Лудогорец за да ги глеам.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.383
Поени од реакции
4.309
Не баш лесна жрепка за Атлетик, два пати ќе гостуваат во Истанбул. Ама убава шанса да отидам до Разград или каде и да ги играат домашните натпревари Лудогорец за да ги глеам.
Полесно ќе стигнеш до Билбао него до Разград :cool:

Едит: Гледам дека се паднале со Рома, и тоа ти е многу подобра опција од Разград.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Убаво ти вика kawa, фати си лет за Рим, ем има шо да видиш, ем поисплатлива варијанта ти е ако начекаш евтини карти од виз.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
^ со сласт ќе ја гледам лигава, баш ми одговара и концептот и екипиве. После тоа некако ми се разводнува во битните моменти, ама од аспект на квалитет е можеби нај израмнетото натпреварување во Европа, освен екипа-две секој може со секого.
Е сега, таму негде при крај станува survival of the fittest, ама уживање е да се гледаат екипи од рангот на Билбао, Лион, Бенфика и слични како се борат да стигнат далеку, едноставо прерамноправни се 95% од екипиве

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.049
^ со сласт ќе ја гледам лигава, баш ми одговара и концептот и екипиве. После тоа некако ми се разводнува во битните моменти, ама од аспект на квалитет е можеби нај израмнетото натпреварување во Европа, освен екипа-две секој може со секого.
Е сега, таму негде при крај станува survival of the fittest, ама уживање е да се гледаат екипи од рангот на Билбао, Лион, Бенфика и слични како се борат да стигнат далеку, едноставо прерамноправни се 95% од екипиве
Ја ќе си ги поддржувам Галатасарај традиционално и може тројака од топ 5 Билбао, Хофенхајм и Ница чисто да видам до каде ќе дотераат.
А и укриве Динамо Киев интересни ќе се да ги видиме на ура до каде може да тераат.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.201
@Trcajlazi Mancheheheehhesteer Uniteheehehed
Tehehehehehen Hahahahaahag
Еј, сега го видов резултатот. Секосмичкиот Манчестер Јунајтед, најјакиот клуб во поновата историја на фудбалот го јал курот, а?

Мислам дека @Trcajlazi е виновен, бидејќи доаѓа во фан клуб Интер и им се сити на несреќата, па сега го стигна кармата.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
618
Поени од реакции
1.383
Еј, сега го видов резултатот. Секосмичкиот Манчестер Јунајтед, најјакиот клуб во поновата историја на фудбалот го јал курот, а?

Мислам дека @Trcajlazi е виновен, бидејќи доаѓа во фан клуб Интер и им се сити на несреќата, па сега го стигна кармата.
da da se znae vinovnikot koj e za losata karma Trcajlazi, ustvari kako bese

572D919E-DDE6-4F89-B277-33683E418422.jpeg

Kajgana Shop

На врв Bottom