UEFA Europa League

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Лелеле поглупо створење ако има од овој Мозес, дно допре, Лукако од херој трагичар испадна во натпреварувањето, џабе 100 гола даде, зицер промаши на 2:2 и автогол после тоа :popce:
Ниту еден фан нема да му замери на Лукаку. Тоа периката против факинг севиља играше на контри. Т.ене ни ограше на контри, им ја препушти тотално играта. Гаљардини до 80 го држеше му ебам тоа ушлето. Епа у 80 не се праат измени...

Ај, бар технички им дадовме гол од игра...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
ИХИХИХИХИХИХИНТЕХЕХЕХЕХЕХЕР
КОНТЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕ
ПЕЕХЕХЕХЕЕХЕРИКЛЕ

Мега јакиот проект наречен Интер со Мозес десно Јанг лево и најголемата кражба во историјата Санчез.
И Гаљардини господинот грмехехехехех.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Фан си на Јунајтед. :)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Дамброзио беше огин утакмицава. Проблем е што ќе биде виновник број еден за поразот кај фан базата, како и секогаш.

Криво ми е за Конте.
Севиља умрена екипа, вака се понашаат и на пријателска, не па во финале.
Умрена не умрена двата Манчестери ги рашлака, шо навивач си ти на Ливерпул бре, влези со клизачи одма :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Интер апсолутно со ништо не заслужи да победи вечерва. Срамен настап, 2 шанси и точно нула игра у везниот ред. Тотално дно од фудбалски настап.

Ама... прво, се надевам дека судијава веќе нема да суди вакви утакмици. Нека суди таму Венло-Нек Нијмеген. Педерче глупаво.

Друго, најважно, се надевам и навивам на циганиве од Севиља да им се деси некоја космичка неправда, несреќа и слични негативни работи. Ваков срамен настап на одредени поединци ги помина сите граници на фер и коректен однос прво како човек, второ како фудбалер. Гнасно глумење, плачење, лажење и лингурење. На чело со Лопетеги копачот, јас за овој мислев дека е коректен и културен лик, тој на измената на Гудељ му покажува на неговиот играч да падне и овој паѓа. Гадна екипа. Циганчиња шпански, најгаден народ.

Честитки до јувенташите, им падна карпа од срцето.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Ubavo vikam napateni se Juventasive.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.555
Поени од реакции
18.804
Ниту еден фан нема да му замери на Лукаку. Тоа периката против факинг севиља играше на контри. Т.ене ни ограше на контри, им ја препушти тотално играта. Гаљардини до 80 го држеше му ебам тоа ушлето. Епа у 80 не се праат измени...

Ај, бар технички им дадовме гол од игра...
Нема да му замери ама жалосно на вакво турнир тој да биди трагичар, греота

Munze

Dr. Oetker
Член од
21 јули 2020
Мислења
203
Поени од реакции
195
Браво за Севиља. Колку ми е мило. Такви лузерски екипи како Интер никогаш повеќе. Кејф ми е за Лукаку и за Јанг црнчугата нека губат. Алексис титула да не види. Другите играчи и не се играчи нема зошто да ги коментирам. А нај кејф ми е за КОнте. Севиља заслужено титулче. Миланезите нека гледаат нагоре.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.448
Дамброзио беше огин утакмицава. Проблем е што ќе биде виновник број еден за поразот кај фан базата, како и секогаш.

Криво ми е за Конте.
Севиља умрена екипа, вака се понашаат и на пријателска, не па во финале.
zaso be :), top e dambrosio opsto u zadnje vreme ama aj

lukaku ja eba, totalno mu svrte grb srekata denes, narocito za avtogolot, ama i konte majko mila kolku ne znae da postavi igra za idenje na gol po sekoja cena, se gubi a treba da go menuva sistemot so trojca u odbrana.
Jang 35 godini cela mu ja igra, moses mu vlaga, vadi napagac za napagac, a mora da pobedi, epten ja promasi i on zadnji 15 min.

Boli porazov ali u globala so denesnovo izdanie ne zasluzija pobeda, 3 gola u finale da primis, 2 u prvo posle daden, premnogu e, opsto losi bea inter. Sevilja nema so da gi komentiram, ne smetam deka bea podobar tim na teren ali poise ja zasluzija titulava od inter pred se radi izdanieto na vtorive, potfrlija on so many levels vecerva, ko i united pred nekoj den.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
АИИИИИИ ТВИТОВ НА ЈУВЕНТУС ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

КАКОВ КЛУБ МАЈКО МИЛА :pos::pos::pos::pos:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Абе каков Гетафе, нема теорија ни да иде даље не па да освои.
Ја типувам на Севиља, пошто само ова им остана и го имаат натпреварувањево у днк :icon_lol: или Волвс.
Каква Севиља бре,тие нека се среќни и до тука шо стигнаа,ги гледав и против Апоел кога изгубија, синоќа за малце не испаднаа, арно варот гол им поништи на Клуж на крајот инаку ќе се поздравеа уште вчера.
Приоритет треба да им биди топ 4 оваа сезона и таму да се сконцентрираат оти ќе останат со таквото в раце на крај :)
Чолисимо позз :icon_lol:
Го барав моево мислење дур сите ги фураа Утд и остали фаворити за кој ќе освои ЛЕ, па гледам си ме цитирала у спут :)
Севиља ЛЕ експертите :pijani:

Kajgana Shop

На врв Bottom