UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Калински ти е симпатично ретардиран коментатор.

Шурјак беше негов испад, или на Атанас Костовски?

На Атанас Костовски беше гафот за Шурјак. Хрватска - Франција '98 :)

Зашто Обамејанг не играше вчера ? Нешто повреден или ?

Зашто Обамејанг не играше вчера ? Нешто повреден или ?
Доста бе не провоцирај уште една има да се игра. Ќе земи ќе не реши на Енфилд ќе свириме после

Не играл Обамејанг:icon_lol::icon_lol:
Не играа Гундоган,Кагава и остали што знаат да протнат топка за него.

Ќе играт вчетврток.

Не играл Обамејанг:icon_lol::icon_lol:
Не играа Гундоган,Кагава и остали што знаат да протнат топка за него.

Па ако не нека ја откажеа утакмицата дури Гундоган не се опорави. :toe:

Не ги хејтам Шахтјор, симпатична екипа ми се, ама отсекогаш сум велел дека она правило третиот од групата во ЛШ да оди во ЛЕ е глупо правило. Шахтјор одиграа бетер од трупови во ЛШ, едвај освоија 3 бода во 6 меча и за тоа беа наградени со ЛЕ. Ете може да се случи да освојат, а некој што цела сезона играл добро и ги минал сите филтри во ЛЕ ќе извиси.
Шо очекуваше ти со Реал и ПСЖ у група !?!? да им збрцаат по 2-3 гола на двете утакмици !?!?
Работата е што у Украина немаат ривали со Динамо Киев и само во меѓусебните дуели ке решаваат за титулата ,па така имаат мн поголема слобода за ЛЕ да играат со сета сила за разлика од една Севиља, Ливерпул на кои не им е сигурна ЛЕ до година ако не завршат у први 5 у лигата .[DOUBLEPOST=1460154355][/DOUBLEPOST]
Не ги хејтам Шахтјор, симпатична екипа ми се, ама отсекогаш сум велел дека она правило третиот од групата во ЛШ да оди во ЛЕ е глупо правило. Шахтјор одиграа бетер од трупови во ЛШ, едвај освоија 3 бода во 6 меча и за тоа беа наградени со ЛЕ. Ете може да се случи да освојат, а некој што цела сезона играл добро и ги минал сите филтри во ЛЕ ќе извиси.
Шо очекуваше ти со Реал и ПСЖ у група !?!? да им збрцаат по 2-3 гола на двете утакмици !?!?
Работата е што у Украина немаат ривали со Динамо Киев и само во меѓусебните дуели ке решаваат за титулата ,па така имаат мн поголема слобода за ЛЕ да играат со сета сила за разлика од една Севиља, Ливерпул на кои не им е сигурна ЛЕ до година ако не завршат у први 5 у лигата .

Доста бе не провоцирај уште една има да се игра. Ќе земи ќе не реши на Енфилд ќе свириме после

Сакав за Ројс да пишам ама го сакам па душа немам да рчкам со него :D:D

Работата е што у Украина немаат ривали со Динамо Киев и само во меѓусебните дуели ке решаваат за титулата ,па така имаат мн поголема слобода за ЛЕ да играат со сета сила за разлика од една Севиља, Ливерпул на кои не им е сигурна ЛЕ до година ако не завршат у први 5 у лигата .

Не само кај Шахтјор, туку општо гледано ова правило ми е доста глупо. Не е фер за екипите кои цела сезона играат во ЛЕ. Мада Шахтјор е ептен добар пример. А и рака на срце, малку екипи се мотивирани од ЛШ да продолжат во ЛЕ. Некои го сфаќаат како понижување, па брзо испаѓаат.

Сериозно,која ти е целта со постов :D ?

А тебе која ти беше? Ако Абуеманг толку зависи од Гундоган (а не зависи) тогаш не треба да се вбројува во еден од најдобрите напаѓачи во светот. Абуеманг даде 36 гола сезонава и ти велиш дека во четвртокот не се виде заради тоа што Гундоган не играл. Немој да ме јебеш бре.

А тебе која ти беше? Ако Абуеманг толку зависи од Гундоган (а не зависи) тогаш не треба да се вбројува во еден од најдобрите напаѓачи во светот. Абуеманг даде 36 гола сезонава и ти велиш дека во четвртокот не се виде заради тоа што Гундоган не играл. Немој да ме јебеш бре.
Не треси зелени бе,секој шпиц најмногу зависи од играчот позади него.
Ван Перси,Руд Ван Нистелрој,Макај,Инзаги,какви голови давале бе?Да не треба да ја земат од своја половина и да поминат 11 души за да дадат гол.
Барса да ги немаше Иниеста и Чави,куроф мој што ќе играа како што играат.
Поштено се изнапиша глупости,без никаква основа.
Агуеро против ПСЖ го гледаше?
На што личеше?
Зошто беше тоа така?
Аа чим он зависи од играчите од средината толку,ништо,не е шпиц од врвна класа.

Обамејанг (царот) има дадено доста гола и без да игра Гундоган.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom