- Член од
- 26 февруари 2016
- Мислења
- 5.419
- Поени од реакции
- 13.602
Калински ти е симпатично ретардиран коментатор.
Шурјак беше негов испад, или на Атанас Костовски?
На Атанас Костовски беше гафот за Шурјак. Хрватска - Франција '98

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Калински ти е симпатично ретардиран коментатор.
Шурјак беше негов испад, или на Атанас Костовски?
Зашто Обамејанг не играше вчера ? Нешто повреден или ?
Доста бе не провоцирај уште една има да се игра. Ќе земи ќе не реши на Енфилд ќе свириме послеЗашто Обамејанг не играше вчера ? Нешто повреден или ?
Не играл Обамејанг
Не играа Гундоган,Кагава и остали што знаат да протнат топка за него.
Сериозно,која ти е целта со постовПа ако не нека ја откажеа утакмицата дури Гундоган не се опорави.![]()
Шо очекуваше ти со Реал и ПСЖ у група !?!? да им збрцаат по 2-3 гола на двете утакмици !?!?Не ги хејтам Шахтјор, симпатична екипа ми се, ама отсекогаш сум велел дека она правило третиот од групата во ЛШ да оди во ЛЕ е глупо правило. Шахтјор одиграа бетер од трупови во ЛШ, едвај освоија 3 бода во 6 меча и за тоа беа наградени со ЛЕ. Ете може да се случи да освојат, а некој што цела сезона играл добро и ги минал сите филтри во ЛЕ ќе извиси.
Шо очекуваше ти со Реал и ПСЖ у група !?!? да им збрцаат по 2-3 гола на двете утакмици !?!?Не ги хејтам Шахтјор, симпатична екипа ми се, ама отсекогаш сум велел дека она правило третиот од групата во ЛШ да оди во ЛЕ е глупо правило. Шахтјор одиграа бетер од трупови во ЛШ, едвај освоија 3 бода во 6 меча и за тоа беа наградени со ЛЕ. Ете може да се случи да освојат, а некој што цела сезона играл добро и ги минал сите филтри во ЛЕ ќе извиси.
Доста бе не провоцирај уште една има да се игра. Ќе земи ќе не реши на Енфилд ќе свириме после
Шо очекуваше ти со Реал и ПСЖ у група !?!? да им збрцаат по 2-3 гола на двете утакмици !?!?
Работата е што у Украина немаат ривали со Динамо Киев и само во меѓусебните дуели ке решаваат за титулата ,па така имаат мн поголема слобода за ЛЕ да играат со сета сила за разлика од една Севиља, Ливерпул на кои не им е сигурна ЛЕ до година ако не завршат у први 5 у лигата .
Сериозно,која ти е целта со постов?
Не треси зелени бе,секој шпиц најмногу зависи од играчот позади него.А тебе која ти беше? Ако Абуеманг толку зависи од Гундоган (а не зависи) тогаш не треба да се вбројува во еден од најдобрите напаѓачи во светот. Абуеманг даде 36 гола сезонава и ти велиш дека во четвртокот не се виде заради тоа што Гундоган не играл. Немој да ме јебеш бре.