UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро Премиер лигата нека продолжи да си полни стадиони, шпанците ќе продолжат да си редат титули и така :)

кој им курац што ги начукале сите утакмици во 9 и 5 :tapp::tapp::tapp:

кој им курац што ги начукале сите утакмици во 9 и 5 :tapp::tapp::tapp:
Се знај која ќе ја гледаш не заебавај сега :D Форите дека сте сакале Билбао, Севиља и Виљареал да ги гледате нема да поминат. Нив од дома не ги гледаат :icon_lol:

Се знај која ќе ја гледаш не заебавај сега :D Форите дека сте сакале Билбао, Севиља и Виљареал да ги гледате нема да поминат. Нив од дома не ги гледаат :icon_lol:
Па затоа се нервира, сам знае дека ќе ја глеа Дортмунд - Ливерпул, пред останатите :D

Fanojte na Dortmund se vo strasna dilema. Klopp im e nesto ko vecna ljubov a strasno se novozaljubeni vo Tuchel. Ne znam dali planiraat nesto koreografija za Klopp, mislam ne oti nema smisla prema Tuchel a i malce se pretera so idenjeto na Klopp. Na kraj sepak ostanuva golem duel pomegju dva timovi so golema istorija vo Evropskiot fudbal.

Interesen fakt:
Dortmund pred 60 godini vo Glasgow go osvoi kupot na kup-pobednicite (postarite go pamtat ova natprevaruvanje) tokmu protiv Liverpul.

Fanojte na Dortmund se vo strasna dilema. Klopp im e nesto ko vecna ljubov a strasno se novozaljubeni vo Tuchel. Ne znam dali planiraat nesto koreografija za Klopp, mislam ne oti nema smisla prema Tuchel a i malce se pretera so idenjeto na Klopp. Na kraj sepak ostanuva golem duel pomegju dva timovi so golema istorija vo Evropskiot fudbal.

Interesen fakt:
Dortmund pred 60 godini vo Glasgow go osvoi kupot na kup-pobednicite (postarite go pamtat ova natprevaruvanje) tokmu protiv Liverpul.
Ова фанојте на дортмунд или ти? :D

Не заебавај како нема смисла, па ова шо е денес Дортмунд е благодарение на Клоп. На моменти стварно ме нервираш шо наеднаш почна да го негираш тотално Клоп.

немам попаметна работа саксонци, цигани и прусијци ќе гледам

мене ми е да не ми се налути Перун пошто само еден меч од словенскиве браќа ќе изгледам

12919875_1036778239717426_5972337056429544205_n.jpg

12963823_10209404071283088_8409896936195841133_n.jpg

Дортмунд доста офанзивен, Сократис и Гундоган не во прв состав.

Ајдеееее :vozbud: не се дочекујт.

Клоп ги чува СтариЌ и Фирмињо за Премиер.

Клоп ги чува СтариЌ и Фирмињо за Премиер.
Фирмино не е комплетено спремен повреден беше. Стариџ не е во форма плус не врши пресинг и не трча како Ориги

Ауу страшна е атмосферата на стадионот...

Дај нека се затне Калински само зелени треска, врска нема што се дешава моментално во фудбалот. Тухел лани имал слаба сезона, Бендер дошол годинава и го извадиле младиот Кастро. :facepalm:

Бакамбу каков гол дал :facepalm: Иста случка како голот на Ибра вчера, само што сега голманот ја заеба :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom