DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Па добро Премиер лигата нека продолжи да си полни стадиони, шпанците ќе продолжат да си редат титули и така 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се знај која ќе ја гледаш не заебавај сегакој им курац што ги начукале сите утакмици во 9 и 5![]()
Па затоа се нервира, сам знае дека ќе ја глеа Дортмунд - Ливерпул, пред останатитеСе знај која ќе ја гледаш не заебавај сегаФорите дека сте сакале Билбао, Севиља и Виљареал да ги гледате нема да поминат. Нив од дома не ги гледаат
![]()
Ова фанојте на дортмунд или ти?Fanojte na Dortmund se vo strasna dilema. Klopp im e nesto ko vecna ljubov a strasno se novozaljubeni vo Tuchel. Ne znam dali planiraat nesto koreografija za Klopp, mislam ne oti nema smisla prema Tuchel a i malce se pretera so idenjeto na Klopp. Na kraj sepak ostanuva golem duel pomegju dva timovi so golema istorija vo Evropskiot fudbal.
Interesen fakt:
Dortmund pred 60 godini vo Glasgow go osvoi kupot na kup-pobednicite (postarite go pamtat ova natprevaruvanje) tokmu protiv Liverpul.
Се знај која ќе ја гледаш не заебавај сегаФорите дека сте сакале Билбао, Севиља и Виљареал да ги гледате нема да поминат. Нив од дома не ги гледаат
![]()
Фирмино не е комплетено спремен повреден беше. Стариџ не е во форма плус не врши пресинг и не трча како ОригиКлоп ги чува СтариЌ и Фирмињо за Премиер.