UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Пизди еј ги имав на едно ливче ме заебаа само они ... Ѕверски одиграв ПСВ 0-2 гола среќа у гз... Иначе на другото ливче што ми е во игра ги фатив Наполи и Атлетико сега од 9 саат чекам уште 6 утакмици ....
Ајде ќе биде и мене овја само, инаку ѓи имав днипро 1,ама џабе.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Од кај знајш, можи младинците подобри ќе испаднат. Важно Реина ќе брани и тука!!!
Kaкво предвидување за младинците на Ливерпул... Дефинитивно треба и во ПЛ да играат !!!!

R

Rigel Kent

Гостин
Пизди еј ги имав на едно ливче ме заебаа само они ... Ѕверски одиграв ПСВ 0-2 гола среќа у гз... Иначе на другото ливче што ми е во игра ги фатив Наполи и Атлетико сега од 9 саат чекам уште 6 утакмици ....
--- надополнето: 20 септември 2012 во 21:02 ---

Нема теоретска шанса... Сега дома играме против Шахтјор и ако победиме, 80 % идеме даље бидејќи наредните 2 утакмици ги играме со Нордсјаленд и ете ти 10 бода од 4 кола :)
Nordsjalend ne se naivna ekipa a isto i Shakhtar :D

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Хапоел Тел Авив 0:3 Атлетико Мадрид
- Одбраната на титулата ја отворивме со победа. Се надевам на многу вакви добри резултати. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Сеа видов љоренте е пак на клупа:facepalm:,епа затоа ќе го јадат.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.774
Kaкво предвидување за младинците на Ливерпул... Дефинитивно треба и во ПЛ да играат !!!!
Јавна тајна е дека се подобри од првиот тим :pos:
Ме изненади Роџерс со тимот кој го извади. Посакував баш истиот овој тим да го извади со единствена разлика на местото на Даунинг да биди Јесил ама не очекував стварно да го извади. Браво и за него

Kajgana Shop

На врв Bottom