- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.937
- Поени од реакции
- 38.080
...ама се сликнал со ептен подигната глава наназад, кој знае во кој филм бил во моментот!
...ама се сликнал со ептен подигната глава наназад, кој знае во кој филм бил во моментот!
Океј, ќе му кажеме нареден пат да ја спушти малку....ама се сликнал со ептен подигната глава наназад, кој знае во кој филм бил во моментот!
Чифша Маќедон на утакмица Хрватска Албанија. Па овие се заебале и самите себе. Секогаш знаеш на што си со нив и што да очекуваш али еве овој пат ме изненадија и мене. Кај кур му текна на нас у овој момент бе, на ЕВРО игра му ебам љочката. Али тоа е таа Етник кауза. @cholismo А ти само продолжи си со поддршка на соживот и постови како на Бастијанчо.АМИН
Автоматски споено мислење:
Требит исфрлање двете репки од натамошно играње и уште 5 год ни квалиф ни пријателски тотална забрана....а на некој од играчите доживотна суспензија![]()
Албанецот Даку: Пи*ка им мајчина на Србите и Македонците (ВИДЕО)
Албанија се спаси од пораз против Хрватска со гол во 95. минута (2-2), но натпреварот го одбележаа провокативни пораки од трибините, а уште поголем скандал направи Мирлинд Даку кој по дуелот ја пцуеше и Македонија.sport1.mk
Не сери и не мешај баби и жаби.Чифша Маќедон на утакмица Хрватска Албанија. Па овие се заебале и самите себе. Секогаш знаеш на што си со нив и што да очекуваш али еве овој пат ме изненадија и мене. Кај кур му текна на нас у овој момент бе, на ЕВРО игра му ебам љочката. Али тоа е таа Етник кауза. @cholismo А ти само продолжи си со поддршка на соживот и постови како на Бастијанчо.
@Bastian коментарче нешто?
Кај првиот гол мене ми заличи дека се обидува да му врати на голманот со колено или со бутови.Реално штоперот не беше ништо крив за првиот гол. Голманов буквално го напуца у нога со топка, не можеше да исчезне јеботе.
Звучи чудно, ама до некаде се согласувам.Они скршија од ќотек буквално дечиња британци и направија неред и дивјаштво сред Германија- не само што не ги искритикуваа туку и исдркаа на големо и се чувствуваа горди.
А другите ставија кечиња и летаа орли - племе нецивилизирано...
Ова го нема ниту по српски форуми.
Ама мапи и учк имаа, затоа ги мразиме.
парични казни ! Исто ко ништо, абе забрана барем еден циклус квалификации, па да видиш како ќе се оправат. Секогаш сум навивал за хрвативе ама мислам е претераа, не за друго многу глупо ова изгледа, ископлексирано, многу ниско.Како што реков, уефа не може да се прави слепа и глува и веќе прави истрага и наводно ќе има жестоки казни.
Не очекувам одземање поени ама сигурен сум дека ќе има сериозни парични казни. Прегледај го приврзокот 420951
I plus tebe eden mesec vo more, vo Valona. Se plateno.АМИН
Автоматски споено мислење:
Требит исфрлање двете репки од натамошно играње и уште 5 год ни квалиф ни пријателски тотална забрана....а на некој од играчите доживотна суспензија![]()
Албанецот Даку: Пи*ка им мајчина на Србите и Македонците (ВИДЕО)
Албанија се спаси од пораз против Хрватска со гол во 95. минута (2-2), но натпреварот го одбележаа провокативни пораки од трибините, а уште поголем скандал направи Мирлинд Даку кој по дуелот ја пцуеше и Македонија.sport1.mk
На овие треба само јако тепање ништо друго.Чифша Маќедон на утакмица Хрватска Албанија. Па овие се заебале и самите себе. Секогаш знаеш на што си со нив и што да очекуваш али еве овој пат ме изненадија и мене. Кај кур му текна на нас у овој момент бе, на ЕВРО игра му ебам љочката. Али тоа е таа Етник кауза. @cholismo А ти само продолжи си со поддршка на соживот и постови како на Бастијанчо.
@Bastian коментарче нешто?