- Член од
- 7 јули 2013
- Мислења
- 1.848
- Поени од реакции
- 12.106
имаат и рагби и тоа солиденПовеќе како сељаци ми изгледаат али ај.
Инцестите освен фудбал други најпопуларни спортови им е снукер и дартс. Не се они толку спортска нација уживаат во фудбал и толку.
Е*ал сам га што е солидан,али забрави га Крикет.имаат и рагби и тоа солиден
еве пред финалево нека има предигра рагби Шпанија в Англија ќе видиш колку не е солиден, ќе ги прегазат ко шлепер жаба.Е*ал сам га што е солидан,али забрави га Крикет.![]()
Постот е сосема обратен од тоа што си сфатилПрестанав да читам кај Саутгејт и харизма.
Па и шамар да попие и колата некој да му ја изгребе.не само што беше пенал, туку и црвен требаше да јаде Дамфриз.
Фино пише, престанав да читамПостот е сосема обратен од тоа што си сфатил![]()
Омразата лугето ги ослепува, ако гледаме реално Англија во минатото многу пати испднала од не фер одлуки и не знам колку пати на пенали.Заборави да каже дека единствената титула Англија ја има освоено со непостоечки гол 66таРазликата е што тогаш немале 1% од денешната технологија, иако за голот на Лампард и раката на Марадона и не треба некоја технологија, судиите беа слепци.
Каква омраза оваа си е класично пљукање.Омразата лугето ги ослепува, ако гледаме реално Англија во минатото многу пати испднала од не фер одлуки и не знам колку пати на пенали.
Ако пак судиме само за ова првенство и досега имаше премногу контраверзни одлуки ама само за англичаниве се коментира.
,,,ajdeeee,,,kaj zabega,,,od kade pak sega omraza,,koga vo nivna korist beshe sudenjeto,nema veza, nekoj reshil da ja izgura Anglija vo finale i msm deka do tuka ke bide,,, Shpanija ne e sh,,liga ,,,Омразата лугето ги ослепува, ако гледаме реално Англија во минатото многу пати испднала од не фер одлуки и не знам колку пати на пенали.
Ако пак судиме само за ова првенство и досега имаше премногу контраверзни одлуки ама само за англичаниве се коментира.
Не зборвам јас за судењето, ама и тоа беше во рамките на тоа што УЕФА го зацртала, сите зборуваат за пеналов на Англија, мада и јас мислам дека ако не се судеше, ништо страшно,што би рекле 50:50 ама тој пеналот што не се суди против Шпанија ако тоа не беше пенал не знам што би требало да е пенал.,,,ajdeeee,,,kaj zabega,,,od kade pak sega omraza,,koga vo nivna korist beshe sudenjeto,nema veza, nekoj reshil da ja izgura Anglija vo finale i msm deka do tuka ke bide,,, Shpanija ne e sh,,liga ,,,
,,,se e toa ok,,, ama ochigledno povekjeto navivaat za Shpanija,,,i normalno e da se naviva na toj nachin,,,isto kako sto ti ja branish Anglija,,,Не зборвам јас за судењето, ама и тоа беше во рамките на тоа што УЕФА го зацртала, сите зборуваат за пеналов на Англија, мада и јас мислам дека ако не се судеше, ништо страшно,што би рекле 50:50 ама тој пеналот што не се суди против Шпанија ако тоа не беше пенал не знам што би требало да е пенал.
Јас конкретно зборував за омраза која што луѓето тука ја демонстрираат па сега се мава само за Англија, а тоа што во минатото не знам колку пати биле исфрлени на нечесен начин, тоа е во ред.