Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.943
- Поени од реакции
- 30.934
Белингам достави. И знаев дека ке достави. Збор немаше за никој друг цело првенство само, за Белингам се збореше дека е очаен. И секогаш е така. Се дискредитираат сите играчи на Реал од увек. А кога некој играч од нивен тим ке пркне одма се споредува со игра на Реал ала Крос Чалханоглу. На 20 години каква сезона игра, кој знае какви солзи ке има наредниве 10сезони.Нема никаква поента, зашто намерно е прозиван само Белингам.
Сите играат очајно и пробува да им се објасни дека не е до играчите туку е до тренерот, ама намерно само Белингам се прозива, и не само на форумов.
Епа ете го Белингам, достави.
Random af.Mi se odgadi da gledam koja bruka se Slovacite
Ко ќе испаднат од Швајцарија тука сум, ама немој да цвичите тогаш
Да, точно е и тоа. Ама тоа е поради тоа што Белингам е најмногу медиумски експониран. Реално секогаш било така.Нема никаква поента, зашто намерно е прозиван само Белингам.
Сите играат очајно и пробува да им се објасни дека не е до играчите туку е до тренерот, ама намерно само Белингам се прозива, и не само на форумов.
Епа ете го Белингам, достави.
Ај додека си тука и за мене изеди нешто лајна, нека ми појде еднаш во животот.По Сангрија, вие дркајте на Белингам пред тастатура,чао![]()
Со нив полесно ќе поминат да знаеш.Ко ќе испаднат од Швајцарија тука сум, ама немој да цвичите тогаш
А тоа не е исто?!И сега не знам против кого да навивам у пичку матер. Дали орлите дали инцестите.![]()
Пред само 25 години беше утакмицава, потсетине на некој постар натпревар.Утакмцава потсетува на финалето во ЛШ 1999 кога Манчестер му направи пресврт на Баерн во 92 и 93 минута и стана шампион.
Таа сега за сега е единствената во која губитникот во судиско продолжение ја врти со 2 постигнати гола.Пред само 25 години беше утакмицава, потсетине на некој постар натпревар.
Ko vcera da bese, vo edno kafance ja gledav.Пред само 25 години беше утакмицава, потсетине на некој постар натпревар.