- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.402
- Поени од реакции
- 1.720
Денес кога не испаднаа ќе стигнат до финале.Ко ќе испаднат од Швајцарија тука сум, ама немој да цвичите тогаш
И нека, такаве боље. Има да ги пржи кога ќе изгубат уште едно финале.
Денес кога не испаднаа ќе стигнат до финале.Ко ќе испаднат од Швајцарија тука сум, ама немој да цвичите тогаш
dobar gol mora da priznae
Женската верзија на Илз ќе испадне на крајот во однос на давање прогнози.Ај додека си тука и за мене изеди нешто лајна, нека ми појде еднаш во животот.
И каква врска има сеа ова?Да, точно е и тоа. Ама тоа е поради тоа што Белингам е најмногу медиумски експониран. Реално секогаш било така.
Исто е и со хехенцата што се прават за она детето од Барселона. "Јамал бил најмлад играч што го видел Ѓулер како дава гол на ЕП", или најмлад што испаднал од 1/4 финале ЛШ.. итн, итн..
А реално детето е стварно страшен талент. Ама пошто еден период напнаа фудбалските страни по социјалните мрежисо постови за него, детето сега јаде ремет за се.
Toa sto si pocnal od 2015 pa navaka da gleas fudbal, ne znaci deka od togas postoi fudbalot..Пред само 25 години беше утакмицава, потсетине на некој постар натпревар.
Мислам дека убаво имам пишано дека Белингам е најмногу медиумски експониран. Не гледам за што треба да се одлучувам, очигледно ти не си сфатил нешто најубаво.И каква врска има сеа ова?
Каква врска имаат трол фудбал страните на твитер што ги следиш и што ти го оформуваат мислењето со фудбалскиот свет?
Трол фудбал страните тебе ти го хајпаат Белингам, неговиот ПР тим, англиските пандити или шпанските медиуми под палка на Реал? Одлучи се.
Уствари нема везе, само нека продолжи вака да решета Белингам па нека биде колку сака преценет на трол фудбал страничките на Твитер.
Фоден? Премиерлигаш, играч на сезоната, знаеме они колку се хајпнуваат од тамошните медиуми па еве збор нема за него цело првенство ни од медиумите а ни ти нешто пиша.Мислам дека убаво имам пишано дека Белингам е најмногу медиумски експониран. Не гледам за што треба да се одлучувам, очигледно ти не си сфатил нешто најубаво.
Мислам дека и помалце беа. Штета за Словачка, преблиску беа до историја. Им се деси ко нас со Данска на ЕП во ракомет.Абе ебани 60 секунди.
Фоден ниту еднаш не сум го видел во муабет за златна топка, споредби со најголемите легенди на играта итн. Обично Халанд, Де Брујне, Гундоган (до лани) се воспевани кај Сити. Тој во главно е во втор план.Фоден? Премиерлигаш, играч на сезоната, знаеме они колку се хајпнуваат од тамошните медиуми па еве збор нема за него цело првенство ни од медиумите а ни ти нешто пиша.
По Маино исто лудуваа откако дебитираше.