HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMЈас мислам туку вие а станва збор за играч на Реал и со таквото мислите наместо со паметот, небаре некој фамилија ви ги на.
Океј е Белингам ама за толкава фама околу него не ми е.
За против Валекано, Хихон и слични борании секој играч можи како Меси да изгледа, поготово ако е опкружен со игралишта и има тренериште на клупа, на големи натпреварувања не ме убеди, тоа е мое мислење
Уффф фала богу шутнаа хехе. Секоја чест за потегот на Белингам. Credit where credit ia due.90 и кусур минути немаат шут на гол неспособните.![]()
Каква тралалајка од репрезентација.
Со којИ како што реков само Белингам ако направи нешто.
@cholismo ако не ти е јасно каков играч е детево и зошто се споредува со Зидан, изволте.
Vo potesnite kgn krugovi ova e popoznato ko dnolisimo ekspertiza.Јас мислам туку вие а станва збор за играч на Реал и со таквото мислите наместо со паметот, небаре некој фамилија ви ги на.
Океј е Белингам ама за толкава фама околу него не ми е.
За против Валекано, Хихон и слични борании секој играч можи како Меси да изгледа, поготово ако е опкружен со игралишта и има тренериште на клупа, на големи натпреварувања не ме убеди, тоа е мое мислење
Ти да направиш hawk tuah на некој кур ќе го овејнеш маме ќе му ебеш.Големи натпреварувања реков![]()