UEFA Champions League - Season 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како го пишуеш ова како да имале Сити 1000 пасови, Реал 50.
Според статистика Сити имале 933 тотал пасови, Реал 473. Или у просек на секој еден пас на Реал, Сити имал 1.9 /2 паса....

Или по твојата перцепција (истиот натпревар што сме го глеале) ако Реал неможел да сврзе повеќе од 2 паса. Сити неможел да сврзе повеќе од 3.8 паса...

И ова пак ќе нагласам на втор решавачки елиминаторски натпревар во ЛШ, во гости против тим кој е моментално во топ 5 екипи по форма во свет. И при водство кое нормално те води даље.
Сега ти мене ме убедуваш дека не губевте одма посед? Намерно остававте да ви ја зимаат одма тоа ли е работата?
Статистиката реално гледано ептен може да ги изврти работите за тоа како течел натпреварот
Вие си гледате навивачки ама реално од страна гледано делувавте немоќни

Сега ти мене ме убедуваш дека не губевте одма посед? Намерно остававте да ви ја зимаат одма тоа ли е работата?
Статистиката реално гледано ептен може да ги изврти работите за тоа како течел натпреварот
Вие си гледате навивачки ама реално од страна гледано делувавте немоќни

И Сити не игра на нафрлувања. Видов некоја статистика дека во просек во Премиер лига имале 17 обиди за нафрлувања од страна по утакмица. На мечот со Реал имале округло 50 обиди (46). Такво ставање у џеб на Аканџи и Грилиш од страна на Карвахал никој у Премиер им нема направено.

А еве и Хааланд го пензионира Пеп после изданијата против Начо и Рудигер. Може ќе заврши у Барса. :icon_lol:

И Сити не игра на нафрлувања. Видов некоја статистика дека во просек во Премиер лига имале 17 обиди за нафрлувања од страна по утакмица. На мечот со Реал имале округло 50 обиди (46). Такво ставање у џеб на Аканџи и Грилиш од страна на Карвахал никој у Премиер им нема направено.

А еве и Хааланд го пензионира Пеп после изданијата против Начо и Рудигер. Може ќе заврши у Барса. :icon_lol:
Ај те молам извади статистика и за корнери колку имаа Сити а колку вие успат и во ПЛ у просек колку имаат за да го заокружиме бламот на Сити

Ај те молам извади статистика и за корнери колку имаа Сити а колку вие успат и во ПЛ у просек колку имаат за да го заокружиме бламот на Сити

Ајде сеа да не ви кршиме филм, тешете се дека требале да пројдат даље.

Во ПЛ со среќа додека им е Пеп на клупа ;)

1714167220083.png

Ми се појави постов, ама не знам дали е 100% вистина.
Еве ајде да кажеме од 90тите наваму со новиов концепт. Никогаш се нема случено екипа без пораз во групна фаза да биде елиминирана со две ремиња и гол на гости/пенали? Малце ми е чудно за верување ова да е навистина прв пат вакво нешто да се случи

Прегледај го приврзокот 414501

Еве ајде да кажеме од 90тите наваму со новиов концепт. Никогаш се нема случено екипа без пораз во групна фаза да биде елиминирана со две ремиња и гол на гости/пенали? Малце ми е чудно за верување ова да е навистина прв пат вакво нешто да се случи

Значи од линков има три:
Атлетико - елиминирани по extra time
Челзи - елиминирани по extra time
АЕК - елиминирани од групна фаза, продолжуваат во УЕФА Куп каде вадат 2 победи, 1 реми и 1 пораз.

Значи не е ова баш точно, НО, Манчестер Сити изгледа како да е прва екипа во ЛШ чија европска авантура завршува на пенали

Прегледај го приврзокот 414501

Ги сметаат и мечевите од групи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom