UEFA Champions League - Season 2023/24

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.787
Поени од реакции
21.321
Чим @парва мене официјално на форумов ми призна дека зборам побрзо од него, achievement " најнекумановец што е кумановец " unlocked.
Брат ти ај што си Васко Ефтоф у брзо зборење,него се дереш како Нино Величкофски.
Ке ти експлодира некој д'н глава од зборење.
:D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.332
Поени од реакции
26.274
Како си ги пердашат турските клубови. Ќе останат без ЛШ.

Јанг Бојс моментално им водат 2:0 на Галатасарај.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Како си ги пердашат турските клубови. Ќе останат без ЛШ.

Јанг Бојс моментално им водат 2:0 на Галатасарај.
Местена е таа, кога ќе се удружат швицарци и турци удараат на местење. Лугано-Фенер беше пример.

Член од
3 декември 2014
Мислења
381
Поени од реакции
294
Како тоа им дадоа пенал на Јанг Бојс нели доколку топката се одбие од друг дел од телото а потоа во рака не беше пенал кога го сменаа тоа? Башка и втор жолт им даде за случајна игра со рака за мене ова не е пенал а и ако свиреше не требаше црвен вака турциве се дошта оштетени.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
hmmmmm

Batshuayi mozda najbolja napraena izmena vo istorijata na izmenite.
Vleze pred da se izvede kornata, prv kontakt po nafrlenata i gol. Posle 2 min, vtor kontakt so topkata, sut, i gol za izramnuvanje.

Slabiot spored cel forum.
Молам да не бидам ставен во иста категорија со таа багра, има некои од нас што го следат од првата минута во Галата :kafence::kafence::kafence::kafence::kafence:

Мичи ја реши во првата утакмица :cuc:

Мичи - новот Ибра, со ова има играно (и дадено погодок) за Бешикташ, Фенербахче и Галатасарај
Воедно на оваа тематика што не го интересира никого, а ми е криво што не го пишав во постов што го цитирам уште пред пар недели - Мичи има дадено погодок во првиот меч и за Фенер и за Галата.
Ибра за ептен ептен ептен сиромашни :kafence: :kafence: :kafence: :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom