UEFA Champions League - Season 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чим @парва мене официјално на форумов ми призна дека зборам побрзо од него, achievement " најнекумановец што е кумановец " unlocked.
Брат ти ај што си Васко Ефтоф у брзо зборење,него се дереш како Нино Величкофски.
Ке ти експлодира некој д'н глава од зборење.
:D

Како си ги пердашат турските клубови. Ќе останат без ЛШ.

Јанг Бојс моментално им водат 2:0 на Галатасарај.

Како си ги пердашат турските клубови. Ќе останат без ЛШ.

Јанг Бојс моментално им водат 2:0 на Галатасарај.
Местена е таа, кога ќе се удружат швицарци и турци удараат на местење. Лугано-Фенер беше пример.

Како тоа им дадоа пенал на Јанг Бојс нели доколку топката се одбие од друг дел од телото а потоа во рака не беше пенал кога го сменаа тоа? Башка и втор жолт им даде за случајна игра со рака за мене ова не е пенал а и ако свиреше не требаше црвен вака турциве се дошта оштетени.

hmmmmm

Batshuayi mozda najbolja napraena izmena vo istorijata na izmenite.
Vleze pred da se izvede kornata, prv kontakt po nafrlenata i gol. Posle 2 min, vtor kontakt so topkata, sut, i gol za izramnuvanje.

Slabiot spored cel forum.
Молам да не бидам ставен во иста категорија со таа багра, има некои од нас што го следат од првата минута во Галата :kafence::kafence::kafence::kafence::kafence:

Мичи ја реши во првата утакмица :cuc:

Мичи - новот Ибра, со ова има играно (и дадено погодок) за Бешикташ, Фенербахче и Галатасарај

Воедно на оваа тематика што не го интересира никого, а ми е криво што не го пишав во постов што го цитирам уште пред пар недели - Мичи има дадено погодок во првиот меч и за Фенер и за Галата.
Ибра за ептен ептен ептен сиромашни :kafence: :kafence: :kafence: :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom