Тој Терзич сезонава Леверкузен на полусезона да ги преземе би прокоцкал титула, дефиниција за лузер.Ко ќе јадам лајна и по други теми (конкретно НБА) дека до тренерот е најпоќе, па после до играчите ми се лутат.
Анџелоти, стар лисец, полека, смирено, ни да се дери ни да скока ко млад мајмун. Им кажа сигурно на полувреме да си ја чекаат шансата и си ја дочекаа.
Од друга страна ова налицканиот прч од Хрватска, појма шо си нема од животот, ќе ти води тим. ФАЛА БОГУ од идната сезона треба да оди нешто во меначментот некој кур да изиграва (го трнаа колку да не го отпуштат), па ќе чекаме некој пописмен да дојди.
Штета, навистина штета. Да го играше Мален наместо она глушецот Адејеми ќе имаа барем гол. Тремаџии. Им се сечат нозете во борба за титули.
Не е очигледно дека попуштив веќе?@Генерал Druze ti za tvoe dobro najdobro da prestanes da gledas sport i da imas tim za navivanje. Ovaa godina Knicks pa sea Dortmund, kaj i da e ke popustis so nervite
Еден ден кога ќе се врати братот @blanco на форумов, ќе му се појави нотификација од Мондо и Ширеа како му честитаат победа за 15та титула на Реал.Рутинирано како против Кадиз.
Секоја чест за Реал, никогаш не сум ги сакал, ама ова е нереално, у финале буквално не може никој да ги чепне.
Анчелоти лесно влегува во конкуренција најдобри италјански тренери во историјата, а тоа многу кажува
Германските тимови, освен Баерн, гледаме не може да се носат во вакви мечеви, како од мочка правени.
Честитки до побратимот @blanco
Шо сега судијата е крив.У првото полувреме у рок од 2 минути Славко(да му го ебам и името и жената) даде два жолти картони на играчи од Дортмунд, при минимални приговори. У второто имаше јак приговор од Камавинга, а после и сериозно теглење дрес од Карвахал - ништо. Класика.
Најголем плачко си од сите фанови на Барса. Ајде дувај го пакУ првото полувреме у рок од 2 минути Славко(да му го ебам и името и жената) даде два жолти картони на играчи од Дортмунд, при минимални приговори. У второто имаше јак приговор од Камавинга, а после и сериозно теглење дрес од Карвахал - ништо. Класика.
Не ме заебавај 15 титули имаат, 3 пат по ред шампиони кој да биде привилегиран Беса од Добридол?Така е брате пошто е привилегиран клуб и за финансии и за сичкото, нешто слично како Баерн во Германија.
Али тоа е што е, не ја доби Реал со доминација оваа утакмица, напротив ја доби на искуство на паметен тренер. Нека им е честито.
Фан клубот на Реал Мадрид Македонија си го организираше тоа, кај организирале Интер од нив самите си зависи.Da im ja iznaebam majkata na tie sto organiziraa ovaa godina u park za gledanje, pa kaj bevte proslata godina istava organizacija da ja napraite. Lani Inter koga igraa morase od fan klubot da se sobirame u toa edna birtija gluvci kaj sto shetaat na krajot na svetot t.e. kaj spediciite.