Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некој досега минус рејтинг добиено?
Да да очаен пошо изиграл слаб двомеч, а небитно е што ги тероризира сите цела сезона. Партијава на Кварацкелија иде на душа на Спалети, утројуван беше ликот и наместо да повлече бекот или везњакот што игра по таа страна он го остава сам, нормално е дека не може против тројца, не е семоќен.Ретко очаен играч Квича, на цел јад од игра што го пружи, уште и пенал промаши.
Кај ме најде мене бе.Има, @cholismo со анализите за овие три натпревари помеѓу Милан и Наполи.![]()
Сити е шампион оваа сезона бе пријатели
Ако гледаме така, односно да го земеме Наполи ко мала екипа и да земеме дека нивно скудето вреди ко пет скудета на Јуве, Милан или Интер, тогаш да, ова е успешна сезона за него. Од друга страна, играч на голем тим да одиграше вакво четвртфинале ќе се посереше на сите претходни осум месеци од сезоната.Да да очаен пошо изиграл слаб двомеч, а небитно е што ги тероризира сите цела сезона. Партијава на Кварацкелија иде на душа на Спалети, утројуван беше ликот и наместо да повлече бекот или везњакот што игра по таа страна он го остава сам, нормално е дека не може против тројца, не е семоќен.
Класика Спалети е ова, кога брка гол немилосрдно игра по страна и само нафрлаат играчите, а во 16ник Осимен сам со 8 играчи на Милан. И во Интер истото го правеше, Перишиќ и Кандрева рекорди рушеа во центаршутеви, еднаш мислам и стварно срушија рекорд во Серија А. Имаат огромна среќа Наполи што Милан и Интер имаат очајни сезони во Серија А и во ниту еден момент не им дишеше некој во врат, инаку немаше да бидам зачуден да ја загубеа титулата во Серија А. Нема везе, и вака ова им е супер успешна сезона зашо ќе земат Скудето после 30 години.
Sekako posto Milan so Saelemaekers,Junior Messias od Crotone i Rade Krunic od Borac Banja Luka puka od iskustvo vo vakvi natprevaruvanjaРеално на вакви утакмици пресудно е искуството, Наполи нема, пак да играат двомеч ќе тепа Милан.