UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
O

ob1

Гостин
Сега откако пројде Реал, сета почит према Челзи ама во 1/2 финале ќе играат против вистински среден ред и прптив вистински напаѓач. Ќе мора многу посконцентрирано и многу физички поспремно да изиграат. До сега најголем тест за Реал ќе биде ова поготово што Сити ќе сака да се реваншира за тоа што се случи минатата сезона.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.710
Поени од реакции
88.757
Frank Lampard's last 18 games as a manager:

Won: 1
Drawn: 2
Lost: 15
Scored: 11
Conceded: 34
Win rate: 5.5%
Ууу јеботе, милиони плата зема за ова...јесте во овие статистики се вклучува и мртвиот Евертон, ама дај ти се молам, просјак од улица да земеш ќе извади боље статистика од Лампард

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
зашо не го свирна ова пенал за Наполи кога има плус консултација вар? што беше причината да нема пенал? чудно

Леао мајсториште :zver:

Зашто Леао играше прво на топка

Нека дое цел Неапол сеа кај мене пред зграда да свири да им го извадим куроФ, какво утепано село

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.856
И како ова е доказ жити се? Стопиран кадар за да изгледа како што ти сакаш да ти одговара. До сега гледав на Арена дадоа 2448383 репетиции од 2828282 агли, ногата му ја удира и требаше да свири пенал Марчињак. Мада не е он крив, требаше да го повикаат од ВАР собата.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
И како ова е доказ жити се? Стопиран кадар за да изгледа како што ти сакаш да ти одговара. До сега гледав на Арена дадоа 2448383 репетиции од 2828282 агли, ногата му ја удира и требаше да свири пенал Марчињак. Мада не е он крив, требаше да го повикаат од ВАР собата.

Не знам, мене ми изгледаше као да игра топка. Сликиве ги имаше на твитер. Нејсе и чист пенал мад Салемакерс прошлата не свиреше.
Кој ги ебе, нека умрат сељаците.

Главен играч им е ебена црнчуга од Африка, без него не би биле ни 7ми, они мајмунски крици му праат на Леао
24та секунда

Ама затоа им се смееше дур им мочаше на гробот

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.856
Не знам, мене ми изгледаше као да игра топка. Сликиве ги имаше на твитер. Нејсе и чист пенал мад Салемакерс прошлата не свиреше.
Кој ги ебе, нека умрат сељаците.
Нема везе глеаш никој не се ни буни нешо многу затоа што Наполи беа очајни. Прелошо изменаџиран двомеч од Спалети, како мало дете надмудрен од Пиоли. Сеа кога ќе ми текне пред 2 недели некои збореа дека Наполи им ја пуштил на Милан во лига да победат 0-4 ми иде да се збрцам со нешто, какви идиотски мислења мајко мила...

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.150
Поени од реакции
2.258
Sekako posto Milan so Saelemaekers,Junior Messias od Crotone i Rade Krunic od Borac Banja Luka puka od iskustvo vo vakvi natprevaruvanja :D
Пукало едно, значи цел клуб, цело раководството е сто години во ЛШ.
Знаат и што да им речат на играчите и како да ги припремат.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.076
Поени од реакции
1.574
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom