- Член од
- 27 мај 2018
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 1.683
Pukal ne pukal ke igra polu finaleSekako posto Milan so Saelemaekers,Junior Messias od Crotone i Rade Krunic od Borac Banja Luka puka od iskustvo vo vakvi natprevaruvanja![]()

Pukal ne pukal ke igra polu finaleSekako posto Milan so Saelemaekers,Junior Messias od Crotone i Rade Krunic od Borac Banja Luka puka od iskustvo vo vakvi natprevaruvanja![]()
Ууу јеботе, милиони плата зема за ова...јесте во овие статистики се вклучува и мртвиот Евертон, ама дај ти се молам, просјак од улица да земеш ќе извади боље статистика од ЛампардFrank Lampard's last 18 games as a manager:
Won: 1
Drawn: 2
Lost: 15
Scored: 11
Conceded: 34
Win rate: 5.5%
зашо не го свирна ова пенал за Наполи кога има плус консултација вар? што беше причината да нема пенал? чудно
Леао мајсториште![]()
Се направи само не играше прво на топка.Зашто Леао играше прво на топка
Не замарај, глејте утре завршете работа и да има покољ полуфинале.Се направи само не играше прво на топка.
И како ова е доказ жити се? Стопиран кадар за да изгледа како што ти сакаш да ти одговара. До сега гледав на Арена дадоа 2448383 репетиции од 2828282 агли, ногата му ја удира и требаше да свири пенал Марчињак. Мада не е он крив, требаше да го повикаат од ВАР собата.
И како ова е доказ жити се? Стопиран кадар за да изгледа како што ти сакаш да ти одговара. До сега гледав на Арена дадоа 2448383 репетиции од 2828282 агли, ногата му ја удира и требаше да свири пенал Марчињак. Мада не е он крив, требаше да го повикаат од ВАР собата.
Нема везе глеаш никој не се ни буни нешо многу затоа што Наполи беа очајни. Прелошо изменаџиран двомеч од Спалети, како мало дете надмудрен од Пиоли. Сеа кога ќе ми текне пред 2 недели некои збореа дека Наполи им ја пуштил на Милан во лига да победат 0-4 ми иде да се збрцам со нешто, какви идиотски мислења мајко мила...Не знам, мене ми изгледаше као да игра топка. Сликиве ги имаше на твитер. Нејсе и чист пенал мад Салемакерс прошлата не свиреше.
Кој ги ебе, нека умрат сељаците.
Пукало едно, значи цел клуб, цело раководството е сто години во ЛШ.Sekako posto Milan so Saelemaekers,Junior Messias od Crotone i Rade Krunic od Borac Banja Luka puka od iskustvo vo vakvi natprevaruvanja![]()
До кај си со броењето баце
Ами то е баце не се педери ете Реал го погодив. Таљанциве ти се Тотенхам не знајш што ќе им брчне и кој ќе испредничи во туга, јад, чемер и очај.До кај си со броењето баце