Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.966
- Поени од реакции
- 23.531
Јас може не сум ама затоа мојот дел го имаш земено аииии
Мене ми се чини дека прво го удира по нога па топката, но секако Наполи буквално со ништо не заслужи да иде даље, така да кој ги ебе.
Не би рекол. Тоа што се надминаа себеси во Серија А е едно, ама дека се поквалитетни од Милан не сум баш сигурен. Секако, тука негде се тимовите, да не ме сфатиш дека викам оти Милан е класи подобар. Има овој тим на Наполи дупки али сезонава ги засенија со одличните изданија на Кварацкелија и Осимен.бидејќи објективно Наполи е поквалитетен тим со многу подобра сезона.
Овој дури да заигра во ЛШ нареден натпревар, гарант ќе заборават на забраната.Прегледај го приврзокот 375984
Штета. Ке мора да почекаме да го покаже својот талент. Некаде околу 2026.
Фан на Атлетико збори за досаден фудбал и утакмициНајдосадна ЛШ во последните неколку години. Во нокаут фаза засега сите натпревари добиени рутински, немаше никакви преврти во реваншите.
Атлетико во ЛШ ако нема понудено атрактивни натпревари со пресврти и чуда не знам кој има.Фан на Атлетико збори за досаден фудбал и утакмици![]()
Како бе да не цепидлачат ?Апсолутно немаше да згреши кељавиот ако покажеше на пенал, ама ај преку куров ебате сеа ќе цепидлачат на видео со успорени снимки со зумирања и слично. Фудбалски клизач, отиде на топка, ја изби и чао, големо чудо ако у дуелот го закачил и играчот на Наполи.
Не дека е кујзне колку чист пенал па да плачат дека се оштетени. Со денешен ВАР каде сите контакти се свират, реков, можеше да покаже пенал. Вака фудбалски, мислам дека коректно реагираа од вар собата и не го пратија да гледа. Ако гледаше ќе свирнеше пенал ко ништо.
На видеово доста јасно се гледа дека има контакт со стојната нога на Лозано ама некако не влијае на конечниот исход пошто у истата милисекунда и топката добива контакт и е избиена.
Против Интер за ова ќе урлам тоа е сигурно ама мислам дека се на се, коректна одлука на Марчињак, малце строга по Наполи ама океј. Иако пак ќе кажам, воопшто немаше да згреши ако свирнеше.
![]()
Napoli 1-1 AC Milan | Liga Mistrzów 2022/2023 | Szymon Marciniak z koszmarnym błędem! Ukarał Napoli?
✅Zasubskrybuj mój kanał, by być zawsze na bieżąco i kliknij w :➡️https://www.youtube.com/channel/UCiHhIZxHw7icsF3lShHmbbwZostaw łapkę w górę i komentarz...youtu.be