- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.041
- Поени од реакции
- 21.031
СполајтиВе чекаме во ЛЕ![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СполајтиВе чекаме во ЛЕ![]()
Ќе ги замолам сите тука шо даваа прогнози дека Милан лагано ќе испадни од група и нема шо да бара понатаму да ја заобиколат темата на неопределено, фала многу пријатно
ПС Атлетико не заслужи да ја помини групата а се надевам и дека ќе завршат последни во група за да избегнат ЛЕ.
За нигде не се Атлетико. Би го избришал тој клуб. Некако ми е многу лузерски. Реал Мадрид си е Реал Мадрид.Атлетико моментално не се ни за во Конференциска лига.![]()
Нормално дека би го избришал уште имаш трауми од минатото кога ве шамараа у прва прилика.За нигде не се Атлетико. Би го избришал тој клуб. Некако ми е многу лузерски. Реал Мадрид си е Реал Мадрид.![]()
Нормално дека би го избришал уште имаш трауми од минатото кога ве шамараа у прва прилика.![]()
За нигде не се Атлетико. Би го избришал тој клуб. Некако ми е многу лузерски. Реал Мадрид си е Реал Мадрид.![]()
Барем да тепаше барса пред да се курчиш.Убаво им го турија вчера во последна минута.
Барса си е Барса.
Барем да тепаше барса пред да се курчиш.![]()
Реал се едно ниво над вас друже сезонава мислам дека го покажаа тоа во Класикото.Бетис и реал мадрид ќе го победат. Страшно играат сезонава.
Реал се едно ниво над вас друже сезонава мислам дека го покажаа тоа во Класикото.
Баце слаб ти е овој коментар.Бензема да не ци е и од Леванте ќе изгубите. На шкрги ви е клубот.
Не дека и Барса е сјајна претходните неколку утакмици, ама реал е утепан клуб веќе. Вештачки се држи на врвот.