- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.928
- Поени од реакции
- 19.290
СполајтиВе чекаме во ЛЕ
СполајтиВе чекаме во ЛЕ
Атлетико моментално не се ни за во Конференциска лига.Ќе ги замолам сите тука шо даваа прогнози дека Милан лагано ќе испадни од група и нема шо да бара понатаму да ја заобиколат темата на неопределено, фала многу пријатно
ПС Атлетико не заслужи да ја помини групата а се надевам и дека ќе завршат последни во група за да избегнат ЛЕ.
За нигде не се Атлетико. Би го избришал тој клуб. Некако ми е многу лузерски. Реал Мадрид си е Реал Мадрид.Атлетико моментално не се ни за во Конференциска лига.
Нормално дека би го избришал уште имаш трауми од минатото кога ве шамараа у прва прилика.За нигде не се Атлетико. Би го избришал тој клуб. Некако ми е многу лузерски. Реал Мадрид си е Реал Мадрид.
Нормално дека би го избришал уште имаш трауми од минатото кога ве шамараа у прва прилика.
Убаво им го турија вчера во последна минута.За нигде не се Атлетико. Би го избришал тој клуб. Некако ми е многу лузерски. Реал Мадрид си е Реал Мадрид.
Барем да тепаше барса пред да се курчиш.Убаво им го турија вчера во последна минута.
Барса си е Барса.
Бетис и реал мадрид ќе го победат. Страшно играат сезонава.Барем да тепаше барса пред да се курчиш.
Реал се едно ниво над вас друже сезонава мислам дека го покажаа тоа во Класикото.Бетис и реал мадрид ќе го победат. Страшно играат сезонава.
Бензема да не ци е и од Леванте ќе изгубите. На шкрги ви е клубот.Реал се едно ниво над вас друже сезонава мислам дека го покажаа тоа во Класикото.
Баце слаб ти е овој коментар.Бензема да не ци е и од Леванте ќе изгубите. На шкрги ви е клубот.
Не дека и Барса е сјајна претходните неколку утакмици, ама реал е утепан клуб веќе. Вештачки се држи на врвот.