UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.568
Поени од реакции
59.293
Не приметив дали вишок топче беше Јунајтед кај Виљареал или згрешено со друга екипа.
Ако е второто, некој потенцијален противник на Виљареал не бил во изборот. На крај ни криви ни дужни си го добија Сити :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.764
Поени од реакции
43.966
Каква глупост беше ова. Прво влечат Виљареал - Јунајтед, па Јунајтед не го земаат како можен противник за Атлетико, пошто веќе бил извлечен. :facepalm: :facepalm:

На крај, Меси вс Роналдо и сите други досадни дуели. Глупости.
Автоматски споено мислење:

Не приметив дали вишок топче беше Јунајтед кај Виљареал или згрешено со друга екипа.
Ако е второто, некој потенцијален противник на Виљареал не бил во изборот. На крај ни криви ни дужни си го добија Сити :D
Од сите 7 земаа, не им текна дека со Јунајтед беа во групна фаза. После не го земаа Јунајтед како опција за Атлетико. На крај фалеше уште Јунатед - Челзи, Лил - ПСЖ да ги извлечат и таман. xD

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Не знам зашто ама мислам дека Пеп ќе се шлогира пак и ќе изедат блам од Виљареал :D

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.896
Поени од реакции
40.744
Да,за да покажат кој е помртов годинава.
Го молзат "ривалството" на Меси и Роналдо како да нема утре.

Не знам дали беше ненамерно тоа што згрешија, ама ако го ставиле Јунајтед во ждребот за Виљареал, тогаш некоја од екипите која требало да биде таму не била, и после тоа не знам зашто Јунајтед не го ставија во ждребката за Атлетико кога требаше таму да биде.

За на крај да испадне Меси вс. Роналдо.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007
Каква глупост беше ова. Прво влечат Виљареал - Јунајтед, па Јунајтед не го земаат како можен противник за Атлетико, пошто веќе бил извлечен. :facepalm: :facepalm:

На крај, Меси вс Роналдо и сите други досадни дуели. Глупости.
Автоматски споено мислење:

Од сите 7 земаа, не им текна дека со Јунајтед беа во групна фаза. После не го земаа Јунајтед како опција за Атлетико. На крај фалеше уште Јунатед - Челзи, Лил - ПСЖ да ги извлечат и таман. xD
Не е точно, ќе гледаме силување у шпанија пак од Баерн. :ojeaa:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
⚬ Benfica vs Real Madrid
⚬ Villareal vs Man City
⚬ Atletico Madrid vs Bayern
⚬ Salzburg vs Liverpool
⚬ Inter Milan vs Ajax
⚬ Sporting vs Juventus
⚬ Chelsea vs Lille
⚬ Man United vs PSG

Не е лошо, иако во пола од дуелите бар на хартија има голем фаворит и мал простор за изненадување. Интер - Ајакс ми е некако најинтересен дуел. Кај Јунајтед и ПСЖ се зависи од тоа во каква форма ќе бидат тимовите до тогаш, иако ПСЖ треба да е фаворит. Атлетико ќе пробуваат некако да ги умрат Баерн од досада и да напуштат терен на пола натпревар.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Го молзат "ривалството" на Меси и Роналдо како да нема утре.

Не знам дали беше ненамерно тоа што згрешија, ама ако го ставиле Јунајтед во ждребот за Виљареал, тогаш некоја од екипите која требало да биде таму не била, и после тоа не знам зашто Јунајтед не го ставија во ждребката за Атлетико кога требаше таму да биде.

За на крај да испадне Меси вс. Роналдо.
Не, туку ги ставија сите седум преостанати екипи (една веќе беше извлечена), тој седиот кажа дека можни противници на Виљареал се сите преостанати екипи и овој од другата страна ги стави сите 7 во барабанот пред Аршавин.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007
Не, туку ги ставија сите седум преостанати екипи (една веќе беше извлечена), тој седиот кажа дека можни противници на Виљареал се сите преостанати екипи и овој од другата страна ги стави сите 7 во барабанот пред Аршавин.
Намерно бе љут е што му ги нема топчињата. :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.764
Поени од реакции
43.966
Иначе не сум 100% сигурен, ама мислам дека Ливерпул го ставија со Атлетико како опција, место Јунајтед. Не заприметив убаво, само слушнав како викаат дека може со сите освен со Јунајтед.

Kajgana Shop

На врв Bottom