UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .

LastPage

Peter Crouch legs
Член од
3 ноември 2021
Мислења
71
Поени од реакции
141
И уште едно ново, 123-то заминување од форумов.
Па се враќа секогаш на форумов кога ќе тепа Ливерпул и доаѓа провоцира тука навивачи на Манчстер Јунајтед. Кога губеа Ливерпул ко магариња се криеше веројатно под перница и не го интересираше фудбал.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Зошто не може да ми текне кој е Костич, дајте некој хинт. Гледам го зборите многу.

LastPage

Peter Crouch legs
Член од
3 ноември 2021
Мислења
71
Поени од реакции
141
Зошто не може да ми текне кој е Костич, дајте некој хинт. Гледам го зборите многу.
Јас сум, кажи шо ти треба. Повели. Иако темава е за лига шампиони. Тоа е фудбалски куп организиран од страна на УЕФА каде што твојот тим Тотенхем нема никад да го освои дур си жив. Ако не прејдеш да навиваш за Арсенал од наредната сезона и повторно да смениш тим.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Оваа сезона се на 13то место, позади Шкотска и Австрија.

Прегледај го приврзокот 312185

А за следна сезона ќе се 19то место, односно држави како Кипар, Хрватска и Србија се пред. Немој само да ми кажеш дека овие држави ќе се претстават со многу подобри тимови од Турција. Па њдна Австрија која е две места зад Португалија нема што да понуди освен Салцбург. Рапид Виена да игра ЛШ ќе биде силуван исто како Бешикташ.
Срамно е за Бешикташ што имаат солиден состав ама очигледно нешто не штима.

Прегледај го приврзокот 312186
Па не е само ЛШ, турските екипи сегде се брукаат, а поени носат сите европски натпревари. Австрија и без Салзбург вадат добри резултати. Рапид Виена, Ласк и уште една екипа не ми текнува на името моментално гураа далеку во ЛЕ. За разлика од нив турските екипи не ни поминуваат бараж.
Автоматски споено мислење:

Јасно. Од 10 игнора, 9 се негови профили.

LastPage

Peter Crouch legs
Член од
3 ноември 2021
Мислења
71
Поени од реакции
141
Член од
17 јануари 2018
Мислења
44
Поени од реакции
16
Зошто Ајакс е наречен како еврејски клуб? Исто прекар и на навивачите им е и "Евреите". Знае ли некој подетално за овај факт?

LastPage

Peter Crouch legs
Член од
3 ноември 2021
Мислења
71
Поени од реакции
141
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Сигурно не е Зидан, Чави, Иниеста или Пол Сколс. Во тоа сум убеден.
Toa и ми беше поентата на муабетот. Доста потценет играч е но е далеку од играчи како Чави, Иниеста итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom