^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.763
- Поени од реакции
- 8.023
Па се враќа секогаш на форумов кога ќе тепа Ливерпул и доаѓа провоцира тука навивачи на Манчстер Јунајтед. Кога губеа Ливерпул ко магариња се криеше веројатно под перница и не го интересираше фудбал.И уште едно ново, 123-то заминување од форумов.
Јас сум, кажи шо ти треба. Повели. Иако темава е за лига шампиони. Тоа е фудбалски куп организиран од страна на УЕФА каде што твојот тим Тотенхем нема никад да го освои дур си жив. Ако не прејдеш да навиваш за Арсенал од наредната сезона и повторно да смениш тим.Зошто не може да ми текне кој е Костич, дајте некој хинт. Гледам го зборите многу.
Па не е само ЛШ, турските екипи сегде се брукаат, а поени носат сите европски натпревари. Австрија и без Салзбург вадат добри резултати. Рапид Виена, Ласк и уште една екипа не ми текнува на името моментално гураа далеку во ЛЕ. За разлика од нив турските екипи не ни поминуваат бараж.Оваа сезона се на 13то место, позади Шкотска и Австрија.
Прегледај го приврзокот 312185
А за следна сезона ќе се 19то место, односно држави како Кипар, Хрватска и Србија се пред. Немој само да ми кажеш дека овие држави ќе се претстават со многу подобри тимови од Турција. Па њдна Австрија која е две места зад Португалија нема што да понуди освен Салцбург. Рапид Виена да игра ЛШ ќе биде силуван исто како Бешикташ.
Срамно е за Бешикташ што имаат солиден состав ама очигледно нешто не штима.
Прегледај го приврзокот 312186
Јасно. Од 10 игнора, 9 се негови профили.
Зошто Ајакс е наречен како еврејски клуб? Исто прекар и на навивачите им е и "Евреите". Знае ли некој подетално за овај факт?
Toa и ми беше поентата на муабетот. Доста потценет играч е но е далеку од играчи како Чави, Иниеста итн.Сигурно не е Зидан, Чави, Иниеста или Пол Сколс. Во тоа сум убеден.
Лево крило/бек на Ајнтрахт Франкфурт.Зошто не може да ми текне кој е Костич, дајте некој хинт. Гледам го зборите многу.
Првата и оригиналната кога му се искурчи на Донев и го изеде првиот бан.
Ма каков Левандовски. Треба Хари Кејн да ја земе.Левандовски конечно фаворит и според кладилниците за балон д'ор.