UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.670
Поени од реакции
14.551
Види ги ФК Купи-Продај цццццццц, колку умрена екипа

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.163
Поени од реакции
3.992
Требаше ова 5-0 да биде, не 2-0. Ама ок, гарантирано прво место пред 2 кола до крај! :D

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.091
Поени од реакции
13.402
Очаен Дортмунд. Беа оштетени за црвениот, но евидентно е дека не знаат кај тераат последниве години како клуб.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.712
Поени од реакции
115.468
Патем, Антони... какво играчиште ке биде дечково.
Веќе е. Уживај скаутиран е од мене уште од пред 2 сезони но сепак големите фудбалски умови Марио Фелер и Урко Румениге уште еден во низата бразилски дриблери кои ќе завршеле во фавелите во Бразил на 24 години.

Многу е јак маме му ебам, не се чува никако.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Кафу и Лам беа боље од Трент.

Ливерпул пропадна.

Толку е и од играчиве остареа, не се како порано, а и нема транзиција.

Клоп пати од истиот синдром ко у Мајнц и Борусија.

ти ја сфаќам поентата, само те молам не го споредувај Трент со Кафу или Лам. Барем не сеуште.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ти ја сфаќам поентата, само те молам не го споредувај Трент со Кафу или Лам. Барем не сеуште.
У право си, нека пројде уште некоја година за уште поише да ги надмине, па да ги заборавиме и скроз овие :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.795
Поени од реакции
67.124
Веќе е. Уживај скаутиран е од мене уште од пред 2 сезони но сепак големите фудбалски умови Марио Фелер и Урко Румениге уште еден во низата бразилски дриблери кои ќе завршеле во фавелите во Бразил на 24 години.

Многу е јак маме му ебам, не се чува никако.
Да не го снајде само судбината на Гонзо. Засега има страшен потенцијал.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.763
Поени од реакции
8.023
Ајакс ќе прави тешки проблеми на сите противници, нема да ме изненадат и ако стигнаат до финале. Многу преспективен тим.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.073
Поени од реакции
1.572
Кафу и Лам беа боље од Трент.

Ливерпул пропадна.

Толку е и од играчиве остареа, не се како порано, а и нема транзиција.

Клоп пати од истиот синдром ко у Мајнц и Борусија.

Не земај роба кајгоде, многу чкарт има пуштено.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.659
Не се само Бешикташ, сите Турски екипи се утепани во Европа.
Оваа сезона се на 13то место, позади Шкотска и Австрија.

Screenshot_20211104-070629_Chrome.jpg

А за следна сезона ќе се 19то место, односно држави како Кипар, Хрватска и Србија се пред. Немој само да ми кажеш дека овие држави ќе се претстават со многу подобри тимови од Турција. Па њдна Австрија која е две места зад Португалија нема што да понуди освен Салцбург. Рапид Виена да игра ЛШ ќе биде силуван исто како Бешикташ.
Срамно е за Бешикташ што имаат солиден состав ама очигледно нешто не штима.

Screenshot_20211104-070704_Chrome.jpg

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.835
Поени од реакции
7.183

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
Не знам што се чудите за Трент, они пред некоја година го направија ВВД најдобар на сите времиња со една сезона и пол позади него и со муабетот "уште никој го нема издриблано." Еве се Трент е втор кој влага во тоа друштво, следно е еден од Хендерсон или Милнер за најдобар средњак на сите времиња и да се заокружи циркузот.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Не знам што се чудите за Трент, они пред некоја година го направија ВВД најдобар на сите времиња со една сезона и пол позади него и со муабетот "уште никој го нема издриблано." Еве се Трент е втор кој влага во тоа друштво, следно е еден од Хендерсон или Милнер за најдобар средњак на сите времиња и да се заокружи циркузот.
Па така де, фудбалот се оценува од година за година. Една година тиња Трент одма се откажуваат од гледање фудбал па следната година Трент пет асистенции подобар од Кафу и Лам, најдобар во историјата на фудбалот и тн. Не е за замерање.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.581
Поени од реакции
22.295
Очаен Дортмунд. Беа оштетени за црвениот, но евидентно е дека не знаат кај тераат последниве години како клуб.
Ne bi se soglasil iskreno posebno koga lani osvoija kup, znaci zedoa titula, i konstantno igraat LS. Lajpcig lani bese hajpiran ama godinava gledame deka lesno 2 godina-dve da imas dobar uspeh ama toj da go zadrzis e mnogu potesko, posebno ako kako Dortmund imas ograniceni sredstva.

Za vcera samo ke komentiram deka bez problem ke ja dobiese Dortmund partijata ako onoj sramen crven karton bese povlecen. Plus Dortmund ima 10 povredeni igraci momentalno i za zal na kraj nemase dovolno sili da go zacuva rezultatot. Ama ok, ke gi pominat grupite pa so poln sostav ponataka ke bide podruga prikazna.

Kajgana Shop

На врв Bottom