Веќе е. Уживај скаутиран е од мене уште од пред 2 сезони но сепак големите фудбалски умови Марио Фелер и Урко Румениге уште еден во низата бразилски дриблери кои ќе завршеле во фавелите во Бразил на 24 години.Патем, Антони... какво играчиште ке биде дечково.
ти ја сфаќам поентата, само те молам не го споредувај Трент со Кафу или Лам. Барем не сеуште.Кафу и Лам беа боље од Трент.
Ливерпул пропадна.
Толку е и од играчиве остареа, не се како порано, а и нема транзиција.
Клоп пати од истиот синдром ко у Мајнц и Борусија.
У право си, нека пројде уште некоја година за уште поише да ги надмине, па да ги заборавиме и скроз овиети ја сфаќам поентата, само те молам не го споредувај Трент со Кафу или Лам. Барем не сеуште.
Да не го снајде само судбината на Гонзо. Засега има страшен потенцијал.Веќе е. Уживај скаутиран е од мене уште од пред 2 сезони но сепак големите фудбалски умови Марио Фелер и Урко Румениге уште еден во низата бразилски дриблери кои ќе завршеле во фавелите во Бразил на 24 години.
Многу е јак маме му ебам, не се чува никако.
Не земај роба кајгоде, многу чкарт има пуштено.Кафу и Лам беа боље од Трент.
Ливерпул пропадна.
Оваа сезона се на 13то место, позади Шкотска и Австрија.Не се само Бешикташ, сите Турски екипи се утепани во Европа.
Кафу и Лам беа боље од Трент.
Ливерпул пропадна.
Па така де, фудбалот се оценува од година за година. Една година тиња Трент одма се откажуваат од гледање фудбал па следната година Трент пет асистенции подобар од Кафу и Лам, најдобар во историјата на фудбалот и тн. Не е за замерање.Не знам што се чудите за Трент, они пред некоја година го направија ВВД најдобар на сите времиња со една сезона и пол позади него и со муабетот "уште никој го нема издриблано." Еве се Трент е втор кој влага во тоа друштво, следно е еден од Хендерсон или Милнер за најдобар средњак на сите времиња и да се заокружи циркузот.
Ne bi se soglasil iskreno posebno koga lani osvoija kup, znaci zedoa titula, i konstantno igraat LS. Lajpcig lani bese hajpiran ama godinava gledame deka lesno 2 godina-dve da imas dobar uspeh ama toj da go zadrzis e mnogu potesko, posebno ako kako Dortmund imas ograniceni sredstva.Очаен Дортмунд. Беа оштетени за црвениот, но евидентно е дека не знаат кај тераат последниве години како клуб.