dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.415
- Поени од реакции
- 9.654
Мала исправка НЕВОЗМОЖНО Бенфика има поголеми шанси.За Милан тоа е нереално.
Мала исправка НЕВОЗМОЖНО Бенфика има поголеми шанси.За Милан тоа е нереално.
Ете ти лагано 1-2 од франкфурт го испушијаБаерн пострашни од времето на Флик.
Лошо се пишува на сите, лагано до тројна сезонава.
Де објасни зошто никој не го сака Баерн на форумов? А треба некој да го сака, демек да се умилкуваме на non-Баерн фанови? Ме боли КУР кој го сака или не, цитираното уште важи и ќе важи до јуни 2022.Ете ти лагано 1-2 од франкфурт го испушија
Сега разбирам зашто никој не го сака Баерн на форумов.
Со 8 утакмици не се крои одма титула.
Секако дека Манчестер има квалитет да освои ЛШ. И секако дека Имаат реално поквалитетни играчи од Челзи лани на повеќе позици на теренот.Па Манчестер реално има квалитет да освои ЛШ..кога можеше Челзи лани зошто да не и Јунајтед со реално поквалитетни играчи на повеќето позиции на теренот?...тоа што се сеуште имаат лузерски менталитет и не делуваат компактно е веќе работа на тренерот...а за квалитет вријат во офанзивниот дел од теренот...секоја екипа можат да ја добијат.
За Милан тоа е нереално.
Истото важи и за јунајтед не знам што се трескате од земја. Јанг Бојс не ве вратија малце во реалноста?Мала исправка НЕВОЗМОЖНО Бенфика има поголеми шанси.
Да да и да...имаат поквалитетни фудбалери и тоа за класа појаки во нападот...онака да фатиме да ги споредваме играч по играч сосе резерви смешно ќе испадни.....овие Кавани,Рашворд,ГринВуд,Марсијал,Џејмс...овие Вернер,Хаверц,Зијеш,Моунт...па и средина овие Бруно Фернандеш и Погба..додека другите Канте и Жоргињо.Секако дека Манчестер има квалитет да освои ЛШ. И секако дека Имаат реално поквалитетни играчи од Челзи лани на повеќе позици на теренот.
Со Оле шо прајме?Да да и да...имаат поквалитетни фудбалери и тоа за класа појаки во нападот...онака да фатиме да ги споредваме играч по играч сосе резерви смешно ќе испадни.....овие Кавани,Рашворд,ГринВуд,Марсијал,Џејмс...овие Вернер,Хаверц,Зијеш,Моунт...па и средина овие Бруно Фернандеш и Погба..додека другите Канте и Жоргињо.
онака ги читаш играчите и капацитетот/квалитетот на истите и нереално е Челзи да има подобар тим...па сега сосе Санчо и Роналдо плус да не прајме муабет
Најјако е што го имаш Џејмс како ,,еден од тие далеку подобрите" во однос на оние на Челзи, а Џејмс е во Лидс уште пред два месеци.Да да и да...имаат поквалитетни фудбалери и тоа за класа појаки во нападот...онака да фатиме да ги споредваме играч по играч сосе резерви смешно ќе испадни.....овие Кавани,Рашворд,ГринВуд,Марсијал,Џејмс...овие Вернер,Хаверц,Зијеш,Моунт...па и средина овие Бруно Фернандеш и Погба..додека другите Канте и Жоргињо.
онака ги читаш играчите и капацитетот/квалитетот на истите и нереално е Челзи да има подобар тим...па сега сосе Санчо и Роналдо плус да не прајме муабет
Од 1 до последна секундаДе објасни зошто никој не го сака Баерн на форумов? А треба некој да го сака, демек да се умилкуваме на non-Баерн фанови? Ме боли КУР кој го сака или не, цитираното уште важи и ќе важи до јуни 2022.
Ти ја гледаше утакмицата?
99% не си ја гледал за да пишуваш вакво глупо мислење и да ми цитираш постови.
Од три шута на гол - два гола дадоа. Трап бранеше како животот да му зависи.
Гнабри од 2 метра на полу-празен гол стативата ја гаѓа, Левандовски од линија му ја извади Трап со ногата, ни сам не знае како.
Се изнапромашија Баерн и тоа е, титулата во Бундес секако е наша.
Те молам не се бламирај повеќе со вакви умрени постови, денес требаше 5-2 да заврши.
Toa веќе го кажав погоре...тоа што немаат тренер е друга работа...да му беше на пример тренер Антонио Конте ќе праевме друг муабетСо Оле шо прајме?
За лани мислев јеботе....зошто не го спомнав Лукаку?...ајде малце логикаНајјако е што го имаш Џејмс како ,,еден од тие далеку подобрите" во однос на оние на Челзи, а Џејмс е во Лидс уште пред два месеци.
Џони, јеботе.
Целата дискусија завршува тука кога ми ги вбројуваш Марсијал и Џејмс како поквалитетни опции. А и Санчо што точно ништо нема покажано откако направи трансфер.Да да и да...имаат поквалитетни фудбалери и тоа за класа појаки во нападот...онака да фатиме да ги споредваме играч по играч сосе резерви смешно ќе испадни.....овие Кавани,Рашворд,ГринВуд,Марсијал,Џејмс...овие Вернер,Хаверц,Зијеш,Моунт...па и средина овие Бруно Фернандеш и Погба..додека другите Канте и Жоргињо.
Јас ти пишам за играчки и квалитативен капацитет што вервам дека ќе ме разбериш...барем тебе те сметам за разбран чоек и мислам дека ќе ме разбериш шо пишам...Санчо ако нема покажано не значи дека не знај да игра...чекај полека нова средина,нов клуб..треба време да се воигра...ова не е дугме па ајде од сега за утре веднаш ќе гази.Целата дискусија завршува тука кога ми ги вбројуваш Марсијал и Џејмс како поквалитетни опции. А и Санчо што точно ништо нема покажано откако направи трансфер.
За срединава да не ни збориме. Жоргињо беше клучен играч за Челзи за ЛШ и за Италија за европското. Џабе тераш инат.
Toa веќе го кажав погоре...тоа што немаат тренер е друга работа...да му беше на пример тренер Антонио Конте ќе праевме друг муабет
Автоматски споено мислење:
За лани мислев јеботе....зошто не го спомнав Лукаку?...ајде малце логика
Добри играчи се Жоргињо и Канте ама не се поквалитетни од Бруно и Погба...тоа што онај тиктокерот ѓупски си прај забава и се глупира на пола утакмици не значи дека е слаб играч..баш напротив Погба кога игра е на ниво на Де Брујне...Бруно нема шо да коментирам.Добар, добар. Ајде малце логика, се обидуваш да се извадиш во 90+.
Какво класа подобри играчи има Манчестер бе? Да не беше во кома минатата сезона? И не само минатата.
Човекот со здрава глава вели ,,Манчестер ги има Бруно и Погба, а овие Жоргињо и Канте".
Па да, Жоргињо и Канте, небаре Кујате Миливојевиќ. Дај сериозно.
За вашето Миланче сме бог и батина пак да се сретнеме пак ќе ве истресеме.Секако дека Манчестер има квалитет да освои ЛШ. И секако дека Имаат реално поквалитетни играчи од Челзи лани на повеќе позици на теренот.
Автоматски споено мислење:
Истото важи и за јунајтед не знам што се трескате од земја. Јанг Бојс не ве вратија малце во реалноста?