Види кој гласал и се ќе ти стани јасноНајстрашно е што 21 член гласал за Уефалона. Барем да гласаа за Зенит, Бенфика, Шериф, Силекс Кратово, ЗИК Ерџелија, Локомотива Градско...
Inter 18, City 5Најстрашно е што 21 член гласал за Уефалона. Барем да гласаа за Зенит, Бенфика, Шериф, Силекс Кратово, ЗИК Ерџелија, Локомотива Градско...
Со Ќелчово Сити не зенма ЛШ.Inter 18, City 5
Не е темата на муабетов дали Сити ќе земе ЛШ или не. Во муабетот на кој ме цитираш.Со Ќелчово Сити не зенма ЛШ.
Манчестер Јунајтед е вселенско летало за Милан моментално во секој можен сегмент...шо е смешно тука?...тие сигурно ќе поминат групи,додека Милан којзнае дали трети ќе бидат.30 mancester
Прво групите немаат споредба во кој играат и тие и тие. Второ нема потреба од трескање од земја дека се вселенско летало пошто вселенско летало не губи од Јанг Бојс. Подобри се да ама нема потреба од претерување. Како и да е кога им е смешно за Сити дека гласа некој ќе освоиме што да кажеме за Јунајтед?Манчестер Јунајтед е вселенско летало за Милан моментално во секој можен сегмент...шо е смешно тука?...тие сигурно ќе поминат групи,додека Милан којзнае дали трети ќе бидат.
Јунајтед има солидна екипа, но има тренер кој е на ниво за тим од рангот на Вотфорд. Тука е проблемот.Прво групите немаат споредба во кој играат и тие и тие. Второ нема потреба од трескање од земја дека се вселенско летало пошто вселенско летало не губи од Јанг Бојс. Подобри се да ама нема потреба од претерување. Како и да е кога им е смешно за Сити дека гласа некој ќе освоиме што да кажеме за Јунајтед?
Доволно говори муабетот што го изнесе Боби Николов дека по победата над Реал само една ТВ екипа ги пречекала на аеродром. У преводу Молдавија ја заболело за клубов.Nice try.. Но вистински навивач на Шериф никогаш не би признал дека Тираспол е Молдавија
Незнам што не ти е јасно ви одржавме лекција лани или тоа те боли.Прво групите немаат споредба во кој играат и тие и тие. Второ нема потреба од трескање од земја дека се вселенско летало пошто вселенско летало не губи од Јанг Бојс. Подобри се да ама нема потреба од претерување. Како и да е кога им е смешно за Сити дека гласа некој ќе освоиме што да кажеме за Јунајтед?
Победа на мускули со 1 гол разлика на x10 поголем буџет ако ти е лекција ондак не знам што да ти кажам. Не знам Оле да ми е тренер ич не бил задоволен. Исто ко што не сум ни со Пиоли задоволен.Незнам што не ти е јасно ви одржавме лекција лани или тоа те боли.
Најди ми пост каде го фалам Оле?Победа на мускули со 1 гол разлика на x10 поголем буџет ако ти е лекција ондак не знам што да ти кажам. Не знам Оле да ми е тренер ич не бил задоволен. Исто ко што не сум ни со Пиоли задоволен.
Кај нас Шкендија/Слога да направат ваков успех има да бидат пречекани на аеродром од прв до последен вработен во Влада, а Наумче по итен состанок преку АМС ќе им врачи ваучер од 100 милиони €Доволно говори муабетот што го изнесе Боби Николов дека по победата над Реал само една ТВ екипа ги пречекала на аеродром. У преводу Молдавија ја заболело за клубов.
Па Манчестер реално има квалитет да освои ЛШ..кога можеше Челзи лани зошто да не и Јунајтед со реално поквалитетни играчи на повеќето позиции на теренот?...тоа што се сеуште имаат лузерски менталитет и не делуваат компактно е веќе работа на тренерот...а за квалитет вријат во офанзивниот дел од теренот...секоја екипа можат да ја добијат.Прво групите немаат споредба во кој играат и тие и тие. Второ нема потреба од трескање од земја дека се вселенско летало пошто вселенско летало не губи од Јанг Бојс. Подобри се да ама нема потреба од претерување. Како и да е кога им е смешно за Сити дека гласа некој ќе освоиме што да кажеме за Јунајтед?