UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.631
Поени од реакции
59.548
Вака како што ми изгледа голема е веројатноста да одат во нокаут фазата бидејќи нема теорија Интер да победи двапати со нив, а и да победи пак ќе изгуби од Реал и ќе киксни со Шатхјор
Ич не се замарам, пишав и на фан-клуб пред натпреварот, секоја година сме килави овој период септември/октомври, ништо чудно нема да биде да не поминеме. Важно е за скудето да сме во игра, екипата е ослабена од лани, се знаеше дека ќе има проблеми. Нема што да бараме вакви во нокаут фаза секако, ако поминеме добро, ако не поминеме пак добро. Парите од ЛШ секако ќе ги лапнат кинезите и ќе му порачаат на Марота да продаде некого и да се снаоѓа како знае и умее.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.383
Поени од реакции
3.180
Која мртва екипа се лименкиве од Лајпциг.
Ја не знам з'ш моќниот Баерн не го банираат воа челниците на бундес фузбало...ај што нон стоп ги ослабнува конкурентите со купување на нивните најдобри фудбалери туку и ја намалува конкурентноста а со тоа и атрактивноста за следење на бундес фузбало...така да нормално дека ќе се мртви...

Последно уредено:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.305
Ја не знам з'ш моќниот Баерн не го банираат воа челниците на бундес фузбало...ај што нон стоп ги ослабнува конкурентите со купување на нивните најдобри фудбалери туку и ја намалува конкурентноста а со тоа и атрактивноста за следење на будес фузбало...така да нормално дека ќе се мртви...
Iako za Leipzig ne mi e zal vestacko zosdaden klub. Ama vo sustina vo pravo si, treba da se naucat da pariraat primer da nem aodkupni klauzuli ili pa Nagelsmann najzasluzniot za dosegasniot uspeh da go dadat.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.383
Поени од реакции
3.180
Iako za Leipzig ne mi e zal vestacko zosdaden klub. Ama vo sustina vo pravo si, treba da se naucat da pariraat primer da nem aodkupni klauzuli ili pa Nagelsmann najzasluzniot za dosegasniot uspeh da go dadat.
Бундес лигата губи како по гледаност така и по успех на тимовите во ЛШ...Тоа ми е поентата...И Сити и ПСЖ и Јунајтед и Челзи пазаруваат како луди...но си земаат играчи од другиве лиги...ем се зголемува атрактивноста(гледаноста) на лигата ем не ги ослабнуваат конкурентските лигашки екипи како во дом. првенство така и во ЛШ.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.383
Поени од реакции
3.180
"Jakiot" turcin koj prejde od Milan vo Inter za vcerasnata utakmica ima najslaba ocenka od site akteri na terenot...
Великанот,џинот, колосот, безсмртниот италијански ФК, лицето на Италија...ќе го крка вечер од Челзи, нели?

Член од
17 август 2009
Мислења
3.680
Поени од реакции
5.309
Ја не гледам никакви "плодови" од таа школа на Шериф зашо имаат 80 Бразилци у тим и ниеден репрезентативец. Океј можда условите со затворен кров, хотели со 5 ѕвезди, дренажи, тревници, терени, сауни, кур се тресе, али на играчки план не би рекол. Мада ок Видук спомнал дека у многу мали и мртви држави има клубови со уште подобри услови од тие а резултати никакви, Шериф барем испишува историја небитно дали со Молдавци или Бразилци во тим.
Набрзо ќе ги видиш тие "плодови" од тој тренинг центар на Шериф.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ја не гледам никакви "плодови" од таа школа на Шериф зашо имаат 80 Бразилци у тим и ниеден репрезентативец.
Све и свашта имаат во морето од точно 3ца бразилци.
Види ги, грци, колумбијци, узбекистанци, перуанци, африканци, луксембургжани, македонец, босанец хахаха тоталираат.

"Jakiot" turcin koj prejde od Milan vo Inter za vcerasnata utakmica ima najslaba ocenka od site akteri na terenot...
Бизарна, дрска, морбидна, језива, тажна, глупа и од ракав тресната лага.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Шериф доаѓаат од Транснистрија, што е еден вид на Косово во Молдавија и немаат никаква врска со Република Молдавија, дури и граница си имаат. Молдавците се блиски до Романија, а овие до Советскиот сојуз, дури си имаат и ѕвезда на знамето. Не ги сакаат многу Молдавците, па не е толку чудно што немаат Молдавци. Имаше некој пост на Твитер за овој тим што го постира некој минатото коло.

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Шериф доаѓаат од Транснистрија, што е еден вид на Косово во Молдавија и немаат никаква врска со Република Молдавија, дури и граница си имаат. Молдавците се блиски до Романија, а овие до Советскиот сојуз, дури си имаат и ѕвезда на знамето. Не ги сакаат многу Молдавците, па не е толку чудно што немаат Молдавци. Имаше некој пост на Твитер за овој тим што го постира некој минатото коло.
Газдите им се бивши агенти на КГБ,или во македонски услови тоа би биле Сашо Мијалков и Орце Камчев,секој поголем бизнис и тендер тие го контролираат во Тираспол.

Kajgana Shop

На врв Bottom