Јас отидов на гости во фан клубот ама ги нема домаќинитеВе поканувам сите да ми се придружите на забава луда во Фан Клуб: Интер, заедно со нашите домаќини @Джонтра Вохохолта и @Stefan-kobe.
Не постои..најлузерска екипа на универзумот...секогаш кога ќе дојди тврда утакмица ги туркаат гаќите...и ова не е до Конте туку до клубот општо......Аталанта и Лацио 100 години немаат играно ЛШ и лагано си врват група..овие три години со ред испаѓаат и тоа сега последни....лузериЏонтра Волта мора да почне и во црква да оди, не знам дали има друга помош за умрениве.
Јас не можам да ги разберам овие екипи жими се. Ај во ред е, послаби се финансиски и играчки од Реал и Интер, разбирам дека унапред за нив добро е и ЛЕ да играат, ама веќе кога имаш шанса зошто да не ја искористиш, нели?? Земале време задржаваат на 0-0, абе бог да чува и да брани, не знам што да кажам.И овие Шахјтор па, ебате мизеријата. На нерешено и Европа Лига идеа, се радуваат на крај тој тренерот покажуе на саат демек ајде крај свири. Бруки, срамота. А да им дадеа еден гол на овие слепиве што немаат вода у очи први у група ќе си беа лабаво.
Си ебат стомајки или каква и да е актуелната фораЈас отидов на гости во фан клубот ама ги нема домаќините
Бидете реални малце, 3 играчи нема од Барса што би играле прва постава у Интер моментално. Јуниор Фирпо бе. Сме немале лев бек, па тоа не значи дека треба све и свашта да прибираме. Ај ако не Леонид Жута нека го купат.
Да се потсетиме на овие легендарни мислење на @Джонтра Вохохолтахахахах пред почеток на Лига ШампионПовели набројте поише од 3. Јас ќе ви помогнам со 3ца. Тер Штеген, Де Јонг и Меси.
Која превара се овие Италијаните, чудо нешто. Абе Мрме да им беше, оро ќе вртеа на стадион досега и тоа пред утепаниот Реал.Грацие Конте
Која превара се овие Италијаните, чудо нешто. Абе Мрме да им беше, оро ќе вртеа на стадион досега и тоа пред утепаниот Реал ќе завршеа.Грацие Конте
Седи бе мирен кога ќе изгубат сега 16-0 од некого отепаните ќе биде смеење, овие барем со време си испаднаа.Да се потсетиме на овие легендарни мислење на @Джонтра Вохохолтахахахах пред почеток на Лига Шампион
Подобриот тим од Барселона на хартија, најдобарата и незаменлива средина, големиот гигант Интерхехех. Дно допреа.
ПС: sezaebavam ne me pcuj i ne udaraj odma hehe
Ne@Фан клуб Интер, без заебанција. Ако Конте остане после деновиве во клубов..
Дали би се сметаело за успешна сезона и дали би се искупил со освоена титула во Италија?