Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас отидов на гости во фан клубот ама ги нема домаќинитеВе поканувам сите да ми се придружите на забава луда во Фан Клуб: Интер, заедно со нашите домаќини @Джонтра Вохохолта и @Stefan-kobe.![]()
Џонтра Волта мора да почне и во црква да оди, не знам дали има друга помош за умрениве.
Јас не можам да ги разберам овие екипи жими се. Ај во ред е, послаби се финансиски и играчки од Реал и Интер, разбирам дека унапред за нив добро е и ЛЕ да играат, ама веќе кога имаш шанса зошто да не ја искористиш, нели?? Земале време задржаваат на 0-0, абе бог да чува и да брани, не знам што да кажам.И овие Шахјтор па, ебате мизеријата. На нерешено и Европа Лига идеа, се радуваат на крај тој тренерот покажуе на саат демек ајде крај свири. Бруки, срамота. А да им дадеа еден гол на овие слепиве што немаат вода у очи први у група ќе си беа лабаво.
Си ебат стомајки или каква и да е актуелната фораЈас отидов на гости во фан клубот ама ги нема домаќините![]()
Бидете реални малце, 3 играчи нема од Барса што би играле прва постава у Интер моментално. Јуниор Фирпо бе. Сме немале лев бек, па тоа не значи дека треба све и свашта да прибираме. Ај ако не Леонид Жута нека го купат.
Да се потсетиме на овие легендарни мислење на @Джонтра Вохохолтахахахах пред почеток на Лига ШампионПовели набројте поише од 3. Јас ќе ви помогнам со 3ца. Тер Штеген, Де Јонг и Меси.
Која превара се овие Италијаните, чудо нешто. Абе Мрме да им беше, оро ќе вртеа на стадион досега и тоа пред утепаниот Реал.Грацие Конте
![]()
Која превара се овие Италијаните, чудо нешто. Абе Мрме да им беше, оро ќе вртеа на стадион досега и тоа пред утепаниот Реал ќе завршеа.Грацие Конте
![]()
Седи бе миренДа се потсетиме на овие легендарни мислење на @Джонтра Вохохолтахахахах пред почеток на Лига Шампион
Подобриот тим од Барселона на хартија, најдобарата и незаменлива средина, големиот гигант Интерхехех. Дно допреа.
ПС: sezaebavam ne me pcuj i ne udaraj odma hehe
Ne@Фан клуб Интер, без заебанција. Ако Конте остане после деновиве во клубов..
Дали би се сметаело за успешна сезона и дали би се искупил со освоена титула во Италија?