UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ме интересира како онај стартот над Политано не беше за црвен картон..дури ниту жолт не му дадоја на тој бекот на Дортмунд.

На страна поразот да не испадни дека плачам нешто за судиските одлуки ама на резултат 2-2 ако му стегнеа црвен на Дортмунд не вервам дека исто ќе се одвиваше натпреварот...чист црвен по сите параметри...зглобот му го откорна буквално а никој не го спомнува тоа.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ме интересира како онај стартот над Политано не беше за црвен картон..дури ниту жолт не му дадоја на тој бекот на Дортмунд.

На страна поразот да не испадни дека плачам нешто за судиските одлуки ама на резултат 2-2 ако му стегнеа црвен на Дортмунд не вервам дека исто ќе се одвиваше натпреварот...чист црвен по сите параметри...зглобот му го откорна буквално а никој не го спомнува тоа.
Случаен старт беше, немаше никаква намера. Веројатно тоа имаше удел што немаше реакција. Шулц ја подаваше топката и случајно го нагазна Политано.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.312
Поени од реакции
19.781
Ништо страшно за Интер, очекуван пораз, со оглед на ростерот со кој располагаат и ситуацијата во Италија, (ако не се лажам еден бод заостануваат од Јувентус кој не игра сјајно оваа сезона) имаат шанси да освојат со Конте првенство па ако испаднат од група и не е така црно како шо изгледа.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Случаен старт беше, немаше никаква намера. Веројатно тоа имаше удел што немаше реакција. Шулц ја подаваше топката и случајно го нагазна Политано.
Како мислиш случаен?..што е поразличен тој старт од онај на Весино против Јувентус 2018 ?..знајш дека можеше комотно да му ја скрши ногата?...99% од црвените картони се случајни стартови па судиите не прашваат..нема така да одиш и готово..чист црвен картон по сите параметри.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.421
Pa i Vesino nesakajki go zgazna Pjanic pa dobi crven. Verojatno e do sudijata i negoviot kriterium, samo spored mene treba i ova da go iskristaliziraat vo idnina, sto znam. I ja mislev deka e crven, i imase elementi za toa, ali verojatno toa sto startot bese slucaen presudi da ne dosudi nisto sudijata. Vo sekoj slucaj sramno e sto bar zolt ne mu pokaza. Inaku od druga strana imame situacija kade Son dobi nepostoecki crven karton vo nedelata, pri VAR, samo zaso Gomes skrsi noga.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751

Јуве мафија и УЕФА и ФИФА се наши:cool::D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Како мислиш случаен?..што е поразличен тој старт од онај на Весино против Јувентус 2018 ?..знајш дека можеше комотно да му ја скрши ногата?...99% од црвените картони се случајни стартови па судиите не прашваат..нема така да одиш и готово..чист црвен картон по сите параметри.
Pa i Vesino nesakajki go zgazna Pjanic pa dobi crven. Verojatno e do sudijata i negoviot kriterium, samo spored mene treba i ova da go iskristaliziraat vo idnina, sto znam. I ja mislev deka e crven, i imase elementi za toa, ali verojatno toa sto startot bese slucaen presudi da ne dosudi nisto sudijata. Vo sekoj slucaj sramno e sto bar zolt ne mu pokaza. Inaku od druga strana imame situacija kade Son dobi nepostoecki crven karton vo nedelata, pri VAR, samo zaso Gomes skrsi noga.
Аман бе во исто време, ви ебам и Весино и се.:D
Мислам дека не го ни гледаше, ни сакаше да стартува, едноставно само ја спушти ногата. Опасно излезе, вистина, ама не знам дали може да дава црвен за тоа, ја би дал жолт максимум.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јуве мафија и УЕФА и ФИФА се наши:cool::D
Не е до УЕФА и ФИФА..сите можни услови ги исполнува за црвен онај старт..ногата ќе му ја скршеше а никој не спомнува за тоа..нема несакајќи..и 99% од пеналите се несакајќи па ги свират..неможи секој да си оди со отворен ѓон и да биди несакајќи....неможам да разбирам како она не е црвен..да не беа Дортмунд толку предоминатни ќе речев дека е кражба ама пак е чиста кражба на 2-2 резултат во онаков битен натпревар ти повредува играч со брутален старт кој е за црвен картон.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Не е до УЕФА и ФИФА..сите можни услови ги исполнува за црвен онај старт..ногата ќе му ја скршеше а никој не спомнува за тоа..нема несакајќи..и 99% од пеналите се несакајќи па ги свират..неможи секој да си оди со отворен ѓон и да биди несакајќи....неможам да разбирам како она не е црвен..да не беа Дортмунд толку предоминатни ќе речев дека е кражба ама пак е чиста кражба на 2-2 резултат во онаков битен натпревар ти повредува играч со брутален старт кој е за црвен картон.
Олабај те заебавам.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Аман бе во исто време, ви ебам и Весино и се.:D
Мислам дека не го ни гледаше, ни сакаше да стартува, едноставно само ја спушти ногата. Опасно излезе, вистина, ама не знам дали може да дава црвен за тоа, ја би дал жолт максимум.
Чист црвен е...неможи секој да си влегва опасно а да не биди санкциониран и да крши нозе...Дортмунд заслужено си тепа, ама ќе си го видам тилот дека ќе победеа ако имаа играч помалце на 2-2.
Автоматски споено мислење:

Изгледа требаше и овде на Политано да му ја скршат ногата за да му даеше судијата црвен..тоа е новото правило..замисли при ВАР она да не го санкционираш неможам да разберам

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Конте е скапаница тренер за во ЛШ.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380

Не проверија на ВАР иначе можеше да му се даде секако. На прв поглед мислам не изгледаше толку страшно ама сериозно го згази. Али Шулц и онака не постоеше на терен немаше да биде голема загуба.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Не проверија на ВАР иначе можеше да му се даде секако. На прв поглед мислам не изгледаше толку страшно ама сериозно го згази. Али Шулц и онака не постоеше на терен немаше да биде голема загуба.
Како бе пријателе не е загуба да имаш играч помалку на терен?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592

Никаков црвен картон немаше тука. Политано ја подметна ногата, играчот на Дортмунд си имаше природно движење на ногата после пасот.
Автоматски споено мислење:

Стартот на Весино со овој се 102.5% различни

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom