Убедливо најсмотан потег му беше тоа, настрана неиграњето на Икарди.Нека му дадат награда за најретардирана измена на турниров, го извади Ерера (не видов да се пожали на повреда) кој ораше цела утакмица и го стави ебениот Дракслер да изиграва дух во остатокот од натпреварот.
Не го гледам фудбалот![]()
Играчите на Псж после примениот гол играа нула, никаков притисок, не трчаа, Нејмар дно допре.
Заслужено Баерн шампиони, честито, нема шо тука, изгинаа.
Најмногу ми е ќеф за Флик, ми изгледа како ептен скромен лик, господин, алал вера како го скоцкал тимот.![]()
Internet Explorer
Тоа е тоа. Не треба да си многу паметен и да увидиш дека Керер е убедливо најслаба карика кај ПСЖ, затоа и 15 минути Баерн напаѓаше баш по таа страна. Без разлика дали Коман или Перишиќ едноставно прелесно беше да се увиди дека таму треба да напаѓаат. За Алфонсо највеќе, да беше малце поискусен сам ќе ги победеше по таа страна.
За Нејмар сте се фатиле, ама според мене Мбапе беше најкриминален денеска, едноставно ужасен перформанс за толку високо хајпуван фудбалер. Ок е сепак сеуште е дете, не може да му се одзима целиот потенцијал што го поседува ради една лоша утакмица. Нема гајле дечкото, ќе гази во иднина тоа е повеќе од очигледно.не преубаво, не преубедливо резултатски, ама многу, многу паметно, многу тактички
Нема толку проблем со завршницата, колку што изгоре финалево.salah pred da ide u liverpul svesen li si kakov finisher bese
Da, idninata e, ne go zanemaruva toa vecerasniov duel, utna priliki sto sekoj moze da gi utne ne deka bea prazni golovi i slicno, ili pa ultra 1000% sansi, ali sekako denes konkretno choke moudot mu bese pusten na najako, prelosa partija.
Kako i da e glavnata krivica lezi kaj tuhel, vo vtoro ne postoea psg, koga imas ekipa so vakov napagacki potencijal a igras taka rezervirano turi mu kurot, dno od strateg, uste ovoj falese ls titula da osvoi ko trener.
Ali sepak respekt od mene za nego i ona sto go naprai so ikardi.![]()
Колку прејак фудбал...едно од најдобрите финалиња заедно со 2013.....кога се има Германска екипа во финале се знае дека ќе има забава...пресилен фудбал,прединамичен...браво за ПСЖ добро изиграа генерално ама Мбапе и Нејмар беа влезени во Стерлин mode со пласираните топки